Forever del 6- Friends

Jag kände en värme sprida sig i kroppen när jag insåg att han kom ihåg mig. Jag han inte svara för nu kom Chaz och tog mobilen från mig. Mina kinder hettade ich jag kände mig dum som svarat utan lov. Samtidigt hade jag fått reda på att jag bodde på samm hotell som Justin. När Chaz pratat
 färdigt såg han förvirrad ut.
- Han vill typ att du ska komma upp, är det något jag har missat?
Jag sa att vi hadet setts lite igår och så. Chaz nickade och öppnade dörren till deras sweet ( Som låg precis brevid min! ) Det första jag fick syn på var en urläcker Justin som satt på sängkanten med bar överkropp. Jag blev väldigt distraherad av just detta faktum och min blick blev som fastklistrad på hans muskulösa mage. Jag hörde plötsligt Justins hesa skratt.
- Haha, vad har Chaz nu ställt till med? Först fattade jag inte vad han menat, men en såg jag att jag fortfarande hade på mig kläderna med mat på....!Chaz började skratta och sa att han varit klumpig nog att krocka in i mig, vilket Justin tyckte var väldigt kul.
Jag däremot tyckte att det var otroligt pinsamt att stå framför Justin med nersölade kläder från topp till tå.
Justin verkade märka att jag inte gillade det så han föreslog att jag skulle byta om och sen komma tillbaka vilket jag tyckte var en lysande idé.

När jag för andra gången idag valde min outfit var det enda jag kunde tänka på att Justin Bieber och jag bodde brevid varandra på samma hotell! Jag hoppades att han skulle bli kvar här ett bra tag. Istället för en lite slappare stil tog jag nu ett par bruna, tajta jeans och en svart söt topp. Jag piffade upp det hela med stora örhängen och guldarmband.

När jag stog utanför deras rum var jag osäker på vad jag skulle göra. Skulle jag knacka eller bara gå in? Jag bestämde mig för att vara på den säkra sidan så jag knackade två enkla slag pch väntade. Justin öppnade dörren med ett änglalikt leende på läpparna. Nu hade han till min besvikelse tagit på sig en tröja. Men det klädde honom. Den var röd med ett snyggt tryck på och matchade dom svarta jeansen han hade.
- Kom in! sa hn och stängde dörren bakom mig. Chaz syntes inte till och när jag frågade var han var sa Justin att han hade gått iväg till någon skatepark i närheten.
- Ville inte du hänga med? undrade jag.
- Nej jag lär mig häldre känna dig, sa han och blinkade med ena ögat.
- Tja, sa jag och rodnade - Let's know each other! Jag satte mig på soffans ena hörn och Justin satte sig på andra sidan.

- Så, du kommer inte från USA, eller? sa han och granskade mig nyfiktet.
- Nej, jag bor i Sverige med min mamma och syster, sa jag och undrade varför han var så intreserad av mig.
Det blev lite som en speed date. Vi frågade frågor till den andra som vi tyckte var kul att få reda på och när Justin frågade om jag hade en pojkvänn svarade jag lätt "Ja" Men tydligen ville han veta mer.
- Är han shyst mot dig då? sa han.
- Haha, varför undrar du det? kontrade jag.
- För att en så snäll oc hsöt tjej som du verkligen förkänna någon bra, sa Justin utan att tycka det var ett dugg pinsamt. Om en helt vanlig kille skulle frågat en sådan sak hade jag säkert blivit irriterad och tyckt han la sig i för mycket. Men när Justin sa en sån sak kände jag mig smickrad och var glad när jag insåg att han brydde sig om mig.
- Han är väll helt okej, sa jag. - Inte drömprinsen kanske men han duger, sa jag lite skämtsamt. Justin nickade bara och fortsatte.
- Din pappa då, bor du inte med honom?

Justins Prespektiv

Jag märkte på en gång att jag inte borde dragit upp ämnet.
Alexandra drog ett djupt andetag och sa
- Han dog för 3 månader sen.
- Förlåt jag borde int..
- Nej, det är lugnt, sa hon och skakade på huvudet.
Jag såg att det inte alls var okej och skymtade till och med små tårar som långsamt började fylla hennes ögon.

Långsamt makade jag mig närmare henne och la tröstande armen runt hennes axlar.
När hon kände min närhet drog hon snabt bort tårarna.
- Jag brukar bara inte prata om det, sa Alex och log mot mig, men leendet lyste inte så där som det gjort andra gånger jag sett det.
- Jag förstår dig, men om du vill prata så finns jag alltid här. Min hand närmade sig hennes kind och fångade upp en tår som hon missat.
- Ska vi hitta på något? sa Alex och log igen, lite mer äkta den här gången.
- Hmm, jag fick ju aldrig min brunch och du har jui itne ätit frukost än så vi kanske kunde gå och fika eller nåt? Föreslog jag.

Alex perspektiv

Vi satte oss i en taxi på jakt efter ett avlägset caffé med så få fans som möjligt.
Vi hittade tillslut ett passande och satte oss vid ett mysigt litet bord. En nervös servitris kom fram till oss och lyckades trotts stammningarna fråga vad vi ville ha.
- Alex? Sa Justin och kollade på mig.
- Ehm, jag tar nog en kycklingsallad och en Cola, sa jag.
- Samma för mig, sa Justin och log stort mot henne så hon fick andnings problem.

När vi var ensamma igen började jag skratta.
- Jag fattar inte hur du kan påverka alla så himla mycket?!
- Har det i blodet, sa Justin kaxigt.
- Säkert, sa jag.
- Hur påverkar jag dig då? flinade han.
Jag vet inte varför men jag kände för att vara helt öppen.
- Om jag ska vara ärlig så känns du som en väldigt bra vän, trotts att vi bara träffats några få gånger. Jag såg honom i ögonen medans jag sa det. Dom vackra bruna ögonen som var så djupa så att det kändes som jag såg rakt in i honom. Justin log.
- Jag känner samma sak och skulle gärna fortsätta vara vän med dig.
Han lät så otroligt söt när han sa så och jag kunde inte annat än att le.Fortsättning följer...Ledsen för tråkigt och kort kapitel men nästa ska bli extra långt promise! / Nike


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback