Believe del 2 - Hangover

Jag måste ha varit borta ett tag för när jag öppnade ögonen la jag märke till att jag låg i liggande ställning. Jag möttes av ett par varma hasselbruna ögon som noga granskade mig. Försiktigt satte jag mig upp med handen för pannan jag mådde illa och kände mig lite yr. Jag såg att jag låg i en av dom svarta skinsofforna som var utplaserade i en lite dunklare del av det enorma rummet. "Hur är det?" sa killen som satt lutad över mig. Jag ville svara men en flod av illamående skjölde över mig och om jag öpnade munnen riskerade jag att spy. "Kenny" roppade han. Jag hade fortfarande svårt att se men kunde urskilja en mörk och kraftig man som kom gåendes mot oss. "Jag tror vi måste ta henne till akuten och se om hon har fått hjärnskakning." fortsatte han. Var det mig han menade? "Ja det är nog bäst det var en rejäl smäll hon fick. Ska jag ta henne?" Killen skakade på huvudet. "Nä de fixar jag." Han lyfte upp mig igen så jag vilade mot hans bröst. Vem var det som bar mig, Och varför trodde dom att jag hade fått hjärnskakning? En hög med frågot staplades upp i mitt huvud men jag viste att jag inte skulle få svar på dom. I alla fall inte nu. Så istället slöt jag ögonen och fokuserade på att inte kräkas över hela min räddare.Justins perspektiv:

Några timmas tidigare: "Kan vi inte gå hem nu" Frågade jag och la ifrån mig den oöppnade ölen." Absolut inte! " Sa Chaz och hånlog,  "Vi ska fixa så att du får ett ligg först!" Jag suckade.  "Det känns inte rätt nu, Jag menar tänk om jag och Selena blir tillsammans igen eller..."  "Nej!" Avbröt Ryan mig, "Hon dumpade dig Justin, det är över. Föresten var hon ju bitchig också!"

Det var svårt för mig att släppa henne. Vi hade ändå varit tillsammans i ungefär två år.
Vi hade bestämt oss att separera eftersom vi hade bråkat mycket den senaste tiden och att våra känslor hade svalnat. Men det kändes ändå som om jag hade ett tomt hål inom mig som ingen annan än Selena kunde fylla.
"Okej, vi stannar lite längre" Sa jag och öppnade ölen och började dricka. Ryan och Chaz skålade och skrattade, skulle jag någonsin bli glad igen?

Plöttsligt hördes skrik. Tjej skrik. Vi kollade oss omkring och gick för att kolla vad som hände. Två tjejer låg på golvet och skrek och drog varandra i håret. Folk stog i en ring runt dom och bara skratade och jublade. Vilka idioter tänkte jag och började dra bort den ena tjejen från den andra. Tjejen skrek och gjorde motstånd men jag var trotts allt starkare. Tillslut slutade hon och kröp ihop i min famn. Förmodligen var hon ganska så full. Jag gick in i ett tomt rum med en stor soffa i. Klubbens höga musik hördes fortfarande från undervåningen. Jag la henne på soffan och granskade henne. Hon var ganska så söt. Hon började gnälla i sömnen. Jag ropade på Kenny. "jag tror vi måste ta henne till akuten och se om hon har fått hjärnskakning" Sa jag, så fort Kenny kom in genom dörren. "Ja det är nog bäst det var en rejäl smäll hon fick. Ska jag ta henne?" Frågade Kenny och sträkte ut sina armar. Det här är ju en bra anledning att få komma härifrån tänkte jag och sa därför, "Nä det fixar jag" Jag lyfte upp tjejen, hon vägde inte så mycket. "Okej, jag ringer en taxi" Sa Kenny.

Tjejen vaknade till i bilen. "Vem är du?" Frågade hon och reste sig från mitt knä där hon hade legat. "Justin, justin Bieber" Sa jag och hoppades att hon inte var ett fan. Iallafall inte ett galet fan. Men jag misstänkte att hon fortfarande var ganska så påverkad av spriten. Hon kollade konstigt på mig, hon såg ut att tänka. "Ahaaaa, den Justin! Du vet den där baby, baby, baby ooohh, Jo men han vet jag vem det är, vad är det med honom?" Jag flinade.
"Det är jag, haha" Hon stämde in på mitt skratt. " haha aa you wish eller hur?" Hon forstod verkligen inte att jag var jag. Jag flinade och kollade ut genom fönstret. Hon kollade undrande på mig. "Kidnappar du mig eller? Jag skulle precis gå till ett rum om du fattar jag menar" Sa hon och blinkade åt mig. Jag skrattade igen. Hon var väldigt rolig när hon var berusad. "Vad heter du?" Frågade jag och tog fram handen, "Ellie eller aa Shanelle fast kalla mig Ellie" Sa hon förtsust och skakade min hand, "Och du är?" Jag log igen. "Justin" Sa jag och hon slog mig lätt på axeln. "Men lägg av nu, på riktigt?" Jag skrattade. "Jag heter Justin Bieber, på riktigt" Hon himlade med ögonen, "aja om du säger det så"

Bilen stannade och vi gick in på akuten. Hon bablade ganska så mycket och jag skrattade mest. Dom på akuten sa att det inte var någ fel på Ellie men att hon skulle åka hem och ta det lungt. "Ska jag köra hem dig?" Frågade jag. "Hur skulle jag annars komma hem" Skrattade hon. Hon vinglade väldigt mycket så jag tog ett fast grepp om hennes midja. Vi satte oss i bilen och hon somnade så fort jag satte på motorn. Hon hade givig mig en flummig beskrivning om vart hon bodde. Efter att ha åkt fel minst fyra gånger hittade jag äntligen rätt. Det var ett grått trä hus som såg ganska hemtrevligt ut. Jag tog henne i min famn och knackade på dörren. En kort kvinna med blont hår och stora gröna ögon. Hon såg ut att vara i 25 åldern. "Ehm, hej Ellie somnade så jag kärde henne hem." Kvinnan log och stärckte fram sin ena hand men ångrade sig när hon såg vad jag konkade på. "Hej, April" Sa hon istället. "Justin" Sa jag och log lite smått. "Är det okej om du bär upp henne på sitt rum, jag skulle aldrig orka." Sa hon ursäktande. "Okej" Sa jag och gick in. "Tack Justin" Sa hon och började gå mot köket. "Första dörren till vänster!" Skrek hon när jag började gå upp för trappan. Jag la henne på sin säng, hon rynkade pannan och drog täcket över huvet. Jag skrev en lapp och la på hennes sängbord: Om du behöver räddas nån gång mer: 070 98 645 36.

Shanelles perspektiv:
Huvudvärken var stor och likadant med illamåendet när jag vaknade. Jag satte mig långsamt upp och gnuggade mig försiktigt i ögonen. Det var så ljust i mitt rum! Jag ställde mig upp och började leta efter ett par solglasögon att dämpa ljuset med. När jag letade efter glasögonen såg jag en liten lapp som låg på mitt sängbord. Om du behäver räddas nån gång mer och sen ett nummer. Vem är det? När jag tänker på igårkväll kommer jag inte ihåg någonting.


Heej! Minou här! Så här har ni andra kapitlet ;) Vad tycker ni? /Minou <3


Kommentarer
Alice

Bra, men jag tycker du borde skriva den i t.ex. word så du kan rätta till stavfel för det stör en del men annars var det super!

2011-12-23 @ 14:33:33
Anonym

Jätte bra!

2012-01-01 @ 23:47:56 | http://vannichi.blogg.se/
Sannalitens.se

Hej! Hoppas du haft en bra jul och ett roligt nyårsfirande! Jag tänkte kolla om du ville göra ett bloglovin-byte? I så fall är min länk: http://www.bloglovin.com/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skicka din länk så lägger jag till dig direkt! Om du inte vill så får jag önska dig ett superbra år 2012 och hoppas att allt är bra med dig :) Kramar!

2012-01-02 @ 11:53:22 | http://Sannalitens.se
Sarah <3

jätte bra merrr :P

2012-01-02 @ 13:33:53
Klara

Ni måste skriva mer, annars blir det inte kul att läsa!

2012-01-06 @ 10:23:02
alexandra

kika in min novellblogg :)

2012-01-16 @ 20:32:13 | http://jbstory.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback