A bieber story- evil facerape hahhah!

- åh Justin! Utbrast jag och kyste honom snabbt innan jag skyndade iväg för att få se hur huset såg ut innifrån. 
Det var jätte mysigt. Vi hade en gigantisk pool också fast innom hus.
- Så inga pappz kan komma och störa oss när vi badar. Sa Justin och blinkade åt mig. Jag kunde bara inte sluta le. Här skulle jag och världens bästa och sexigaste kille bo ensama.Jag log ännumer av bara tanken. Ensama , ingen som skulle störa vi skulle bara kunna göra vad vi ville!

- Så vad vill du göra först? Sa Justin när vi kollat in hela huset. 
- Kankse bada elr nått? Sa jag 
- inne elr ute? Frågade han.
- Inne! Sa jag och började snabbt klä av mig kläderna.
- SISTEN I!


Jag dök i med huvudet först och försvann för en kort stund. När jag kom upp så såg jag till min stora förskräckelse en gigantisk badanka, och Justin var försvunnen. Jag fick panik och sjönk ner med huvudet under vattnet igen, för att se om han var där.
Efter en kvart hade jag fortfarande inte hittat honom och började bli ganska orolig. Så jag gick i huset för att hämta ett knäckebröd att knapra på, jag brukade bli lugn av det. På väg till skafferiet hörde jag något som dunkade. Det kom från källaren. Jag öppnade källardörren och tittade ner i mörkret. Jag ropade lite försiktigt: "Justin?" och trevade mig ner för trappan. Dunkandet blev högre och övergick plötsligt till ett brummande. JAg kikade in genom en dörrspringa, varifrån det kom ljus. Det jag fick se var...
"JUSTIN! Han satt på golvet vid en av väggarna med en konstig maskin.
"Hej älskling". Han log mot mig och reste sig upp för att ge mig en kyss.
"Vad i hela friden gör du?" frågade jag, ganska förvirrad.
"Jag tänkte överraska dig med en färsk morotsjuice". Jaha. Så det var det den konstiga maskinen var till för. Jag såg strängt på honom. "Men varför försvann du bara sådär??" Jag log lite ursäktande och viskade: "tog bara vara på tillfället när du var under vattnet. Hoppades att du inte skulle se skillnad på rufus och mig"
"Rufus?"
Han skrattade. "Badankan" Jag fick en skrattattack och råkade sätta mig på Justins lilltå. Han skrek ett fasanfullt tjejskrik och rullade ihop sig som en igelkott. JAg drack snabbt upp glaset med morotsjuice som stod på golvet och sneglade sedan på Justin. Plötsligt blev jag medveten om att han var skadad, och kastade mig till honom.
"ÅH NEJ!!!!! VI MÅSTE GENAST FÅ DIG TILL SJUKHUS!!" gnydde jag
Jag ringde Kenny och bad honom att hämta oss med sin Motorcykel(med sidovagn förstås, annars skulle inte Justin få plats). Justin låg fortfarande ihoprullad på golvet och skrek. Jag fick panik och kurade ihop mig jag med. Jag sände en bedjande tanke till Kenny: Snälla kom fort! Han får inte dö!!! Det var den dumma morotsjuicens fel!!!

Sedan slöt jag ögonen och sjönk in i ett skönt mörker...


Åh Nej!!! Hur ska det gå???????? KOmmer Justin KLara sig???? MOAHAHAHAH // the evil blogg-faceraper:D

Kommentarer
Ullis

Wtf??! Vad var det där?????:O

2011-07-19 @ 11:32:56
Anonym

DETBHÄR VARNOG DEN ROLIGASTE DELEN :D:D

2011-07-19 @ 13:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback