A bieber story-kapitel 67

Äntligen fick vi åka hem! Jag lyckades precis smita ut innan en sjuksköterska kom in i rummet och sa att Justin fick åka. Pattie ville tillbringa lite egen tid med honom. Mamma var fortfarande borta och jag ville inte vara i lägenheten helt ensam just nu. Jag bestämde mig för att göra ngt jag skjutit upp länge.
Jag tog fram mobilen och slog Ashleys nummer.
- Hallå, sa hennes välbekanta röst.
- Hej Ash det är Jen. Jag tänkte att vi kunde träffas och prata igenom lte saker.
- Jennifer! Gud vad jag har saknat dig. Absolut, ska vi ta starbucks inne i stan? Och...förlåt mig jag är verkligen jätteledsen för det som hände och kommer aldrig förlåta mig själv.


- Såå, vad har du för planer i sommar då? Sa jag och tog en klunk av min is-latte.
Allt kändes mycket bättre nu när vi pratat om det. Stämningen var fortfarande lite spänd, men vi var i alla fall vänner igen.
- Asså jag har typ inget att göra. Ska till Grekland om två veckor, men det är nog det ända. Du då?`
- Samma här har inget för mig, om inte Justin har planerat något förstås. Haha, man kan aldrig vet vad han hittar på. Sa jag med et leende på läpparna.
- Tur för dig som har honom. Min kille gör inte ett jävla skit.
Det var inte första gången jag hörde det. Och varje gång någon sa det så kände jag lyckan som bubblade upp inom mig.Jag hade tur som hade Justin.
- Haha, vem är den där killen då? frågade jag nyfiket.
Ashley log.
- Du kommer inte tro det, men det är faktiskt Jessicas bror Zack! Haha, han var ju och hälsade på förut och vi liksom föll för varandra direkt. Han är verkligen toppen! 'Och sjuuukt snygg. Blond, blåa ögon, magmuskler.....
Jag satte kaffet i halsen. Efter några hostningar kunde jag andas igen. Ashley var för upptagen med sin fantasifulla bertättelse om hans utseende så hon märkte inte förvandlingen som sedde över mig. Från glad till förbannad.
Han var en sån jävla player! Det hade Jessica sagt också. Var det inte nog att han hade taffsatt på mig?
Nu skulle han ge sig på mina kompisar också.
- Hur länge har ni varit tillsammans? fråfgade jag.
- I fyra månader, åh dug du kommer bara älska honom Jen. Har faktiskt bjudit hit honom så att ni får träffa varandra. Hon lös som tusen solar när hon pratade om honom. Visst Zack hade varit en shyst kille, men inte efter det som hände. Och jag hade ingen stor lust att träffa honom.
- Va? Nu? sa jag lite halv kväft.
Ashley han inte svara för nu kom han. Ett tag såg det faktiskt ut som om han hade ögon för Ashley. Han gick fram och kysste henne lätt, och dom såg ut som vilket förälskat par som helst. Men när han sedan vände sig om och såg mig spred sig ett leende över hans läppar och han blinkade med ena ögat. Ush, vad jag hatade honom!

- Hej, jag heter Zack och är Ashleys kille, sa han vänligt och höll fram sin hand.
Jag var för förbluffad för att svara. Skulle han låtsas att vi inte kände varandra? Låtsades han inte om att han kysst mig och taffsat mig på brösten strax före dom blivit tillsammans? Nej han kanske inte gjorde det. Men det gjorde definetivt jag. Jag tog satts och stålsatte mig sedan för att berätta hela sanningen.
Jag hejdade mig när jag fick se Ashleys leende. Hon såg så lycklig ut. Vi hade precis blivit vänner igen och det här var inte rätt tilfälle för ett stort drama. Jag bestämde mig för att berätta vid ett bättre tillfälle. Men jag kunde ju ändå göra det lite komplicerat för Zack.
Jag skrattade ett fejk skratt och log spelat mot honom.
- Men snälla Zack varför låtsas du som att vi inte känner varandra? Ja Zack, varför?
Hans leende försvan likaså Ashleys.
- Vadå? Har ni setts förut? frågade hon förvånat.
- Det kan du ge dig på! skrattade jag.
- Zack och jag gick i samma klass och umgicks väldigt mycket. Så jag vet inte varför han inte låtsas om att vi känner varandra. Zacks ögon blixtrade till innan han vände sig mot Ashley och log.
- Älskling jag visste ju att ni var i konflikt så jag tyckte att det var onödigt att ta upp det. Ville ju inte förstöra någonting mellan oss. Ha! Vilket uselt svar. Det verkade Ashley också tycka. Jag tog fram mobilen och låtsades få ett fejk meddelande.
- Det är Justin måste tyvär gå. Men Ash vi måste se till att räffas offtare sa jag med en betoning på vi.
- Och Zack det var trevligt att se dig igen. Men varför inte ta och berätta hela sanningen? Ett tag såg det ut som han skulle slå till mig. Ja, gör det! Tänkte jag. Då visar du alla din rätta sida, pluss att Justin kommer ge dig en rejäl omgång. Men han drog på sig masken igen och sa bara ett lätt "Hejdå"
Med ett hånleende gick jag ut från Cafet. Jag bestämde mig för att ta en liten runda på stan när jag ändå var där.
Jag gick in i en liten smyckesaffär i jakt på en cool ring. Medans jag sökte genom smyckerna fastande min blick på ett silverhjärta. Det var ett sådant man delade i två, och sedan kunde sätta ihop igen. En del till Justin och en till mig. Tanten i kassan kom fram till mig och log.
- Fastat för något? sa hon vänligt.
- A, jag skulle vilja köpa det där hjärtat sa jag och pekade.
- Mm, det är fint. Ska du dela med din sanna kärlek?
Jag fick hålla mig för att inte börja skratta. Det där "sanna kärlek" lät så kul när hon sa det.
- Haha, ja det ska jag faktiskt!
När jag sotd och skulle betala frågade hon om jag ville rista in något det. Jag valde att skriva Epic Love.
Trodde att Justin skulle gilla det. När jag var klar begav jag mig hemåt. Nöjd med mitt köp.
Precis när jag skulle hoppa på bussen får jag ett mess. Jag tar upp och läser, det var från Zack.
" Du kommer ångra att gjorde så. Ses snart "

Fortsättning följer....

Hoppas han inte gör något dumt. /Nike

Kommentarer
Ullis

HATAR Zack!!!! J*****vla äckel!!

Men as bra novell!!!;-)<3

2011-07-14 @ 10:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback