A bieber story- kapitel 70


Jag vaknade av att solen lyste mig i ansiktet och jag vände på mig för att kolla in i Justins bruna ögon, men han var inte där. Jag satte mig upp och läste det lilla lappen som låg brevid mig i sängen.

Hej gmn.
Ska gå och fixa en sak.... Den är hemlig och du får veta vad det är i kväll :)
Tack för igår kväll ;) Jag ringer dig när jag är klar, förmodligen vid klockan fyra elr något sånt.
Puss
// Bieber

Jag log när jag läste lappen, vad har han nu hittat på?
Medans jag funderade på vad det kunde vara gick jag ner till köket för att få i mig lite frukost.
Jag rostade två mackor och bredde på ett tjockt lager marmellad. Jag sprack nästan av nyfikenhet.
Vad han än hade hittat på skulle det i alla fall vara något stort. Det är ju Justin vi pratar om, haha! Medans jag knaprade på mackorna tog jag fram Justins laptop och klickade in mig på min twitter. Jag hade fått ett meddelande från Ashley.

Jävligt bra kompis man har då! Du vet jag trodde faktiskt vi skulle bli vänner igen, men det här var alltså bara ett trick för att göra igen. Du behöver inte höra av dig / A*

Mina tankar sände Zack till helvetet. Han var en sån där typisk problem människa som inte borde existera.
Jag och Ashley hade precis funnit vår vännskap igen, och då var ju Zack självklart tvungen att förstöra allt.
Jag smälde ner datorn med en suck, samtidigt som jag fick ett mess på min mobil.

Hey Shawty <3 Packa för cirka en vecka-varmt. Och möt mig på flygplatsen kl 17.30 Love u / The luckiest boy in the world ;)

Som vanligt log jag för mig själv åt Justins charmiga sms. Jag släpte alla tankar på Zack och Ashley-det fick väntatills senare. Nu var jag tvungen att åka hem och packa! Jag sneglade på klockan, den var halv tre- Shit jag hade ju as bråttom! Fort som ögat samlade jag ihop mina saker inklusive Justins hoodie som jag skulle använda som pyamas. Sedan små sprang jag ut genom huset i den stekande hettan.

När jag kom hem stod mamma i köket och lagade mat. Shit! Jag hadeju glömt att berätta för henne.
-
Ehm mamma, förlåt om säger det så sent, men jag och Ju...
- Ska åka iväg en vecka, ja ja vet det gumman. Mamma flinade mot mig. Säkert stolt över att ha informerat mig för en gångs skull.
- Men hur vet du det? frågade jag. Okej det var en dum fråga, men jag fattade inte hur Justin hade hunnit kontakta mamma så fort?
- Justin berättade. Åh ni kommer ha det jättetrevligt, men jag fick inte säga vart ni skulle. Haha, han kan vara lite hemmlighetsfull den där killen. Skrattade hon.

Jag grubblade lite över att jag skulle få vara den sissta som fick reda på vart vi skulle. Men mina tankar fick vänta tills senare, för nu behövde jag verkligen packa. Jag slängde i stort sätt ner allt jag fick tag i. Klänningar, toppar, shorts, bikinis. Och fick präsa ner det i väskan för att det skulle få plats. Sedan gick jag in till mitt lilla badrum jag fått och packade ner lite vattenfast smink i min neccesär. Nu var jag klar. Skulle jag hinna ta en dusch innan det var dags att åka? Klockan var runt fyra. Jag skulle nog hinna om jag skyndade mig.

Det varma vattnet spred sig njutningsfullt över kroppen. Jag shamponerade mig med mitt favvo shampo som luktade jordgub. Jag passade också på att raka benen. När jag var klar tog jag fram en blå bommulshandduk ur badrumsskåpet och linade den runt kroppen. Håret han jag inte göra nånting åt, så jag gick in till mitt rum för att ta på mig lite mysiga reskläder. Min lila mjukisdress skulle varit perfekt vid det här laget, men etfersom jag inte hade storlek XXL längre, så fick det bli ett par enkla jeans med ett svart baslinne.

- Hejdå gumman, ha det så bra nu! Mamma slog armarna om mig i en bammsekram. Och pussade mig på kinden.
Jag sa hejdå, och sprang sedan ut till uppfarten där min taxi väntade. Jag betalade för åkturen och gick in på flygplatsen. Nu gällde det bara att hitta Justin.

JUSTINS PERSPEKTIV

Mina ögon sökte sig genom folkmassan i jakt på Jen. Jag fan henne snabt. Hon stod där med en knallrosa resväska och spanade fetr mig. Jag kände mig lite busig så jag smög fram till henne bakifrån och kastade mig runt henne. Ett egendomligt tjut for ur hennes mun innan hon såg att det var jag.
- Haha, Justin du får inte göra så! Trodde det var värsta pedofilen, skrattade hon och kramade om mig.
- Jag kanske är en pedofil? viskade jag i hennes öra och lyfte i samma stund upp henne, och slängde henne över ryggen.


- Du får gärna vara min lilla pedofil, sa hon och fortsatte skratta medans jag bärde iväg henne. Kenny tog hennes väska och vi satte kurs mot Gate 11. Jag släpte inte ner Jen förns det var dags att visa biljetterna. Jag tog smidigt upp dom och visade dom så att hon inte skulle hinna se vad det stod. Flygvärdinnan tittade lite surt på oss för att vi fört så mycket ljud, men släpte ändå motviligt in oss på planet. Jag sa "Hejdå" till Kenny och visade Jennifer till våra platser.
- Gud vad nice! sa hon när hon såg dom lyxiga förstaklass säterna. Hon började genast undersöka dom olika instälningarna på stolen. Hon såg ut som ett litet barn på julafton när hon tryckte på knapparna och hennes ryggstöd åkte fram och tillbaka. Hon råkade plötslgit trycka på en instälning så att hela stolen fälldes ner som en säng. Pladask föll hon ner i liggande ställning.
- HAHAHA såg du Justin, den ba la sig ner! sa hon medans hon skrattade hysteriskt.
- Kan du dämpa dig lite knasboll, så att vi inte blir utslängda? frågade jag men hade samtidigt svårt att hålla mig för skratt. Hon nickade och låtsades låsa munnen och kasta iväg nyckeln. Den sura flygvärdinnan tittade surt åt vårt håll igen. Jag blinkade bara provoserande åt henne  medans Jen små fnissade lite.

När planet startade satt Jennifer bokstavligt talat och studsade på sin plats.
- Vart ska vi? frågade hon glatt.
- De du! log jag hemlighets fullt.
- Men kom igen! Vi har ju startat, annars går jag fram och frågar miss.Surmört vart vi ska. Sa hon och nickade lite åt flyvärdinnans håll. Jennifer var på väg att rea sig. Men jag stoppade henne, och plaserade henn i mitt knä.
- Lycka till! sa jag bara och skrattade för mig själv. Efter några tafatta försök att komma loss frågade hon:- Kan jag köpslå mig fri?
- Du kan ju alltid försöka, sa jag roat.
Hon började pussa mig lite överallt och avslutade sedan med en stor kyss på munnen.
- Nå..? sa hon. Jag skrattade.
- Inte en chans!
Hon började dra ner axelbanden på linnet medans hon utmanande mötte min blick.
- Jen, sluta för fan innan jag får stånd, skojade jag och drog upp hennes linne igen.
- Och du hade väll inte tänkt ha det på planet? Hon slog till mig med en resetidning i huvudet.
- Nej, dummer det hade jag inte tänkt. Jag tänkte bara testa dina gränser, hon log ondskefullt.

Efter många argumentationer gick jag med på att släppa henne. Men då ville hon plötsligt sitta kvar i mitt knä.
Hon kurade ihop sig och etfer ett litet tag somnade hon. Haha hon är bara för underbar! Tänkte jag och log.

Så vart ska dom åka? Det får ni redapå i nästa kapitell :) /Nike

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback