A bieber story-kapitel 71

Hon började dra ner axelbanden på linnet medans hon utmanande mötte min blick.
- Jen, sluta för fan innan jag får stånd, skojade jag och drog upp hennes linne igen.
- Och du hade väll inte tänkt ha det på planet? Hon slog till mig med en resetidning i huvudet.
- Nej, dummer det hade jag inte tänkt. Jag tänkte bara testa dina gränser, hon log ondskefullt.

Efter många argumentationer gick jag med på att släppa henne. Men då ville hon plötsligt sitta kvar i mitt knä.

Hon kurade ihop sig och etfer ett litet tag somnade hon. Haha hon är bara för underbar! Tänkte jag och log.
Jag bärde försiktigt över henne till sin stol och tryckte på knappen så den åkte bakåt i sov ställning. Sedan gjorde jag samma sak för jag visste ju att vi skulle åka ganska långt.

Jennifers perspektiv:

Jag vaknade med ett leende på läpparna. Justin låg och sov bara några centimeter ifrån mig. Men det var ett irreterande armstöd mittemelan oss som jag försökte hitta någon knapp på, man kanske skulle kunna ta ner den eller något sånt? När det inte gick på ett långt ta tog mitt tålamod slut och jag slog flera gånger på den för att den skulle pressas ner då miss.surmört kom mot oss med sur min.

- Du! Det finns faktiskt folk som vill sova här och vi skulle alla uppskatta om du skulle kunna dämpa dig! Vässte tanten så högt att förmodligen halva planet vaknade ändå.
- Men sorry. Den går inte att ta ner. Sa jag och studerade det dumma armstödet.
Tanten fnös och tryckte enkelt på en liten knapp som jag verkade ha missat.
- Nöjd?! Fräste tanten och började med bestämda steg vandra tillbaks till något konstigt rum där bara personalen fick vara. Jag himlade med ögonen och la mig brevid Justin igen.
Han var varm och andades tungt under det vita täcket. Han såg så söt ut så jag tog ett foto med min mobil:(okej igga alla saker som är runt honom hihi )


Jag kollade på klockan. Halv 6 på morgonen. Justin sa att vi skulle vara framme ungefär 8 så jag kröp under hans täcke och försökte somna om. Det gick inte så bra så jag skruvade på mig och försökte hitte rätt ställe att ligga på.
- Ligg still. Sa Justin trött och slingrade sina armar runt mig så hårt att jag inte kunde slingra mig mer. Då somnade jag.

Justins perspektiv:

Jag vaknade av at något hårt och litet petade på min axel.
Jag kollade trött upp.  Den sura tanten stod vid mig med en penna som hon höll på att peta på mig med. Gud vad var hennes problem!? Tänkte jag medans jag satte mig upp långsamt.
- Nu landar vi. Sa hon bara och gick snobbigt därifrån. Folk hade redan börjat plocka ihopp sina saker och det lät ganska mycket omkring oss. Jag blåste Jenn i örat och hon viftade brort mig som om jag var en fluga, jag log hon var så söt när hon var irreterad.
- Jenn? Sa jag och skakade på henne lite.
- Nej Sa hon och vände sig om.
- Nej nej , men då kan vi väll stanna på planet och ha vår semester här. Sa jag ironiskt och hon satte sig äntligen upp. Jag kysste henne och hon frågade när vi var framme.
- Vi är i spanien och 3 minuter. Sa jag och tittade på en osynlig klocka på min arm.
- Spanien! Utbrast Jenn och slängde sig över mig.
- Tack , tack, tack, tack, tack! Sa hon och kysste mig överalt. Den sura tanten kollade på oss surt och vi kunde inte hålla oss för skratt.

När vi gick av planet var det som om en vägg av värme slog emot oss och vi började genast klä av oss våra tjocktröjor. Limousinen jag hade beställt var redan på platts och vi hoppade in i den. Jenn var uppspelt och hoppade upp och ner och överöste mig med frågor som jag inte tänkte svara på alls, jag ville att varje dag här skulle bli ett äventyr och fullt med överaskningar. Vilket det kommer att bli ;)

Jennifers perspektiv:

Det kändes som om bilresan tog en evighet. Justin vägrade att svara på någon av mina frågor och jag suckade. Det var ingen ideé att försöka mer.
När bilden äntligen stannade klev jag ur snabbt men stannade av förvåning. Detta hus var det största hus jag någonsin sett! Och dessutom låg det precis vid stranden!

- åh Justin! Utbrast jag och kyste honom snabbt innan jag skyndade iväg för att få se hur huset såg ut innifrån.
Det var jätte mysigt. Vi hade en gigantisk pool också fast innom hus.
- Så inga pappz kan komma och störa oss när vi badar. Sa Justin och blinkade åt mig. Jag kunde bara inte sluta le. Här skulle jag och världens bästa och sexigaste kille bo ensama. Jag log ännumer av bara tanken. Ensama , ingen som skulle störa vi skulle bara kunna göra vad vi ville!

- Så vad vill du göra först? Sa Justin när vi kollat in hela huset.
- Kankse bada elr nått? Sa jag
- inne elr ute? Frågade han.
- Inne! Sa jag och började snabbt klä av mig kläderna.
- SISTEN I!oooooo :)
KOMENTERA MERAAAAAAAA
//Minou!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback