Forever Del 29 - Back 2 school


- Eyyy, ddär är min tröja!
- Haha, oj då glömde visst att lämna tillbaks den! sa jag och drog än en gång in hans underbara doft.
- Det är lugnt honey, är ändå mycket sexigare på dig. Justin blinkade och log snett. Plötsligt öppnades dörren och mamma stack in huvudet.
- Alex, jag som trodde du låg och sov?
- Ehh..jo är på väg, sa jag smitande. Hon suckade och mumlade "jaja" och stängde sedan dörren igen. Jag var faktiskt ganska trött och gäspade stort.

- Du är trött älskling. Sov nu så hörs vi imorrn. Jag hade nästan glömt bort Justin. Vi sa godnatt till varandra och jag saknade våra mysiga godnatt kyssar. När jag låg i sängen och försökte sova fick jag ytterligare ett meddelande på mobilen. Jag hade väntat mig något kärleksfullt från Justin, men läste istället:

Hur fan tror du att du bara kan åka iväg och få ihop det med nån annan? Jag är inte dum i huvudet och du kommer få ångra det. / Fabian. Jag viste inte riktigt vad jag skulle tänka. Just nu var jag i chocktillstånd.

Jag höjde ena ögonbrynet och la ifrån mig mobilen. Jag årkade inte tänka på allt som hände just nu. Jag var inte räd för fabian, jag menar vad skulle han göra? Visst han var stark men jag känner honom och han skulle inte skade någon han älskar, elller älskade....aja.

Jag la mig ner, drog täcket över huvudet och somnade snabbt.

Väckarklockan väkte mig på morgonen och jag stängde ilsket av den. Jag ville verkligen inte gå till skolan idag. Jag funderade på om jag skulle spela sjuk men jag visste ju själv att det aldrig funkade.

Då slog tanken mig. Vart äe Ellie? Hon var ju inte hemma igår nör jag kom hem.
Jag saknade henne, även fast hon kunde vara väldigt jobbig ibland betyder hon väldigt mycket för mig. Dessutom skulle ju inte jag och Justin varit tillsammans om inte hon hade dragit med mig på konserten.

Jag stälde mig upp och gick långsamt mot min garderob. INte förs jag kom fram märkte jag hur mycket jag hade saknat den. Det var ju en annan grej med sin egen garderob och en lånad.

Jag kollade noggrant runt bland alla kläder. Jag ville inte vara för mycket men ändå fin. Tillslut bestämde jag mig för ett par lackjeans och en stor vit skjorta. Sen satte jag i två stora ringar i öronen.
Jag sminkade mig noggrant. Det blev ganska så bra. När jag var klar kollade jag mig i spegeln. Min spegelbild fick mig att tänka på att Justin gillade lite smink. Justin. För att inte börja gråta försökte jag tänka på något annat men tvättade ändå bort sminket och började om...

När jag var klar gick jag ner till köket. Ellie satt och åt en macka. Som vanligt utan något på lägg utan ett tunt lager smör. Jag kunde inte låta bli att le. Jag gick fram och kramade henne bakifrån.

- Vart fan var du igår? Frågade jag och satte mig brevid henne och började bre en macka.
- Vadå jag sov hos Klara då. Sa hon som om det vore självklart.
Men det var det ju inte. Klara var nämligen Fabians lillasyster.
- Va? Varför! Frågade jag oförstående.
Ellie kollade på mig som om jag vore dum i huvudet.
- Men, hon er ju typ min bästa vän ju! Kolla. Sa Ellie och tog fram ett litet hjärta där det stod " best friends " ur fickan.
- Nej! Snälla inte hon. Det är väll nog med typ Alice eller någon annan såndär. Suckade jag och tog en klunk av oboyen.
- Nej Alex hon är faktiskt jätte snäll! Bara för att du är så jävla feg för at träffa hennes storebror! Sa hon belåtet och tog en tugga av sin macka.
Jag suckade och bytte samtals ämne.
- Vart är Mamma.
- Jobbet såklart.
Jag kollade på klockan.
- OJ shit jag måste dra. Sa jag och tog sista tuggan av mackan och skyndade mig at borsta tänderna.

Fastän jag hade brottom gick jag till bussen. Varför stressa. Önskade nästan att bussen skulle var försenad, helst aldrig komma. Men sen kom jag på att om jag skulle komma försent skulle det innebära att jag skulle komma in ensam i klassrummet medans alla andra redan satt ner och då började jag små springa.

Med andan i halsen han jag ändå med bussen och jag satte mig på en platts brevid en gammal tant.
Jag tog suckande ur mobilen ur flickan och kollade mina sms. Jag hade två nya.

Hej och godmorgon! Saknar dig, vill att du ska vara här. Ring så fort du kommer hem från skolan så skypar vi, Älskar dig // Din JB

Jag log medans jag läste och tryckte upp det andra messet.

Hallåååå Varför svarar du aldrig! Har ju saknat dig as mycket har hänt ganska så mycket sen du var borta! Ring <3  // Jojo

Herregud! Jojo eller Jodrina ( som var hennes riktiga namn men det fick man inte kall henne! ) var en av mina bästa vänner. hon och jag hade känt varandra sen dagis och har alltid hållt ihop sen dess.

Jag tryckte upp henne i kontakt listan och ringde. Hon svarade efter två toner.

- Hallå?
- Jojo! Fan vad jag saknat dig!
- Alex? Varför har du inte ringt mig?! Har ju saknat ihjäl mig.
Sa hon surt men jag visste att hon skämta.
- Men förlåt, har ju vart ganska upptagen...
- OMG, du måste berätta allt! Vart är du?
frågade hon och man kunde höra hur uppspelt hon lät.

Jag kollade ut genom fönstret och märkte att dörrarna höll på att stängas så jag slängde mig ut.
- Jag är här, Sa jag och kollade mig omkring. Där var hon. Hon kollade sig också omkring. Hennes mörk bruna hår slängdes åt alla håll när hon viftade med handen mot mitt håll.
Jag la på och gick med snabba steg mot henne.

- Fan vad jag saknat dig! Sa jag efter en lång kram.
Vi pratade hela vägen in till skåpen, vi pratade om vad som hade hänt, vilka som hade blivigt ihop med vilka. Jag hade bara varit borta i nästan en månad  men det kändes som ett helt år.
Fortsättning följer...Sorry för att det tog så lång tid med kapitlet men har ganska mycket nu med läxor och sånt.
Håppas ni gillar det.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback