Forever del 20- We're just meant 2 be

- Hej Alex! Sa hon och kramade mig.
- Hej. Sa jag och log.
- Justin kommer nog när som helst nu, han sa att han var i närheten. Sa Pattie.
- Vad söt du är! La hon till och granskade mig.Vi pratade om lite allt möjligt och jag fick än en gång säga att det inte var så kallt i Sverige som alla trodde. Haha många trodde visst att det gick isbjörnar på gatorna också! Efter att ha väntat i ca tio minuter kom Justin körandes i sin bil. Jag blev varm i hela kroppen.När han såg mig log han sitt underbara leénde och kramade mig hårt. Vi började gå in på resturangen.
- Vad sexig du är. Viskade Justin och smiskade mig lätt på rumpan.
- Haha lägg av! Sa jag och tog bort hans hand och kysste honom lätt.Vi satte oss vid ett bord och började beställa.Justins läppar fann mina ännu en gång och jag rös av närheten av honom. Vi låg tätt ihop krupna i en av sängarna på hotellet.
- Jag önskar att den här veckan kunde vara för evigt. Det var inte meningen att låta ledsen men man kunde inte förneka den sorgsna tonen i mina ord. Justin suckade.
- Du förstår inte hur mycket jag önskar det också. Men jag vet att vi kommer fixa det på något sätt. Justin hårdnade sitt grepp om mig och jag kände hans andetag mot mitt hår.
- Hur vet du det? Justin ditt och Selenas förhållande funkade inte och ni var ändå i samma land. Sverige ligger inte ens i samma kontinent! Jag kände hur tårarna brände under ögonlocken men jag var fast besluten om att inte börja gråta som en liten barnunge.
- Det var för att Selena inte var den rätta, och det vet jag att du är. När man älskar någon är distansen inget problem, tro mig. Jag var fortfarande inte övertygad om att det kommer funka men jag beslöt mig att låsa in dom tankarna och ta itu med dom senare.

När jag kände att ljuset försökte tränga sig igenom mina ögon trevade jag i sängen efter Justin. Men sängen var tom. Trött öpnade jag ögonen och fick se en liten ihopvikt papperslapp på hans kudde.

Sorry babe men jag var tvungen att sticka på ännu ett möte. Blir klar ungefär vid tre och då kommer en limo och hämtar upp dig utanför hotellet. Du får inte veta vad det är för något, men lovar att du kommer älska det! I köket finns en till liten surprize. Älskar dig / your Bieber.

Medans jag tassade in till köket tänkte jag på hur otroligt gullig Justin kunde vara. Haha, undra vad det var han planerade inför i kväll? Säkert något helt crazy, vilket jag gillade. När jag kom in i köket slog den underbara doften mot mitt ansikte. När jag såg var det var fick jag en klump i magen. Små hjärtformade pankakor  och massor av jordgubbar, prydde en talrik. Brevid detta låg också ett litet lila paket. Jag log innombords. Fan vad underbar han var! Med ivriga fingrar slet jag upp paketet och när jag såg vad det var blev jag ännu ivrigare. En iphone! Äntligen slut på min gamla Nokia! När jag låste upp den var det första som kom upp en bild på mig och Justin som vi tagit förra kvällen. Mitt hjärta tog ett extra glädjeskutt och jag ville inget häldre än att åka direkt till studion och slänga mig om honom. Justin hade också laddat ner alla bra program man kunde ha. Och det första jag gjorde var att ta kort på min underbara frukost. Tanken på frukost fick min mage att kurra, och jag bestämde mig för att undersöka min nya mobil senare.

Justins pankakor smakade fantastiskt och jag åt snabt upp allt. Mätt och belåten tog jag upp iphonen och klickade in mig på twitter. Jag hade skapat ett konto för länge sedan, men inte haft någon större användning av det. Min ikon var hemsk så jag bytte snabt ut den mot bilden på mig och Justin. Sedan tweet-picade jag frukost bilden och skrev...Think I have the cutiest BF in the world. Love you <3  Jag tittade ut genom panorama fönstret och såg att  morgonljuset börjat skifta till dagsljus. Jag visste faktiskt inte vad klockan var. När jag fått reda på att den var 12 gick jag in till sovrummet för att välja outfit. Det första jag fick syn på var mina rosa joggingbyxor jag köpt för några veckor sedan. Jag hade faktiskt inte tränat på ett tag och en joggingtur lät inte så dumt. Jag letade fram ett svart linne och satte upp mitt långa hår i en slarvig toffs. Jag struntade i sminket och tog fram min mp3 och passande hörlurar.

Det var ganksa kyligt ute, och jag undrade om jag skulle tagit en kofta över linnet. Men jag kom på att jag snabt skulle bli varm när jag joggat ett tag. pullsen dunkade i takt till musiken och även fast jag inte tränat på länge kunde jag hålla samma tempo som jag brukade. Det kändes skönt att komma ut och jag drog in den friska luften i mina lungor. Jag hade ganska lång tid på mig så jag bestämde mig för att fortsätta till Justins hus. När jag börjat närma mig får jag syn på tre killar som står utanför dörren. Säkert hans vänner eller något, tänkte jag och fortsatte nyfiket framåt. 

 - Ehm..hej! Justin är inte hemma om det är honom i vill nå.
- Ey tjejen, känner du honom eller?! en av killarna vände sig mot mig och jag fick ett obehagligt intryck av honom.
- Ja det gör jag, vill ni honom något eller?
Alla skrattade i kör.
- Det är mycket vi vill den där Biever, vet du vart han är? Jag insåg att det inte alls var hans vänner och att något trevligt dom ville Justin. Jag märkte plötsligt att den ena av dom höll i en spray burk och jag kastade en snabb blick mot huset, och flämtade till. Ordet PUSSY täckte en stor del av framsidan med stora tjocka bokstäver. Hettan spred sig i kroppen och en ilska bubblade upp. Utan att igentligen tänka på vad jag gjorde gick jag fram till killen med flaskan och gav honom en rak höger.
- Ni ska ge fan i Justin! skrek jag och gav honom en spark på smalbenet. Jag var också på väg att avfyra en till smäll men någon grep tag i mina armar bakifrån.

Jag visste att det var något väldigt dumt jag gett mig in på och borde bara sprungit där ifrån. Men ursinnet kokade innom mig och mitt temprament ställde till det ordentligt. Medans en höll fast mig gav den andra mig ett hårt slag över näsan. Den började bulta och jag kände hur en varm och klibbig vätska började forsa ner.
- Släpp mig jävla idiot! vrålade jag och fick in en spark exakt mellan bena på han som höll fast mig. Han tappade kontrollen och jag lykades slita mig loss.
- Dra åt helvete! var det sissta jag roppade innan jag russade där ifrån med gråten i halsen.

Skulle jag berätta för Justin? Det var den största frågan som vimmlade omkring i mitt huvud just nu. Jag visste inte vad som var bäst. Men jag visste att han skulle bli ledsen om han fick reda på det. Jag slängde av mig skorna och gick in till badrummet. Jag hade inte väntat mig något vackert precis men fick ändå en chock när jag såg min spegelbild. Största delen av ansiktet pryddes av torkat blod och jag kunde vänta mig ett stort blåmärke runt näsan. Jag hoppades ändå att jag kunde dölja det mesta för Justin. Jag sköljde ansiktet med tvål och vatten ett antal gånger och fick tillslut bort allt. Sedan kollade jag om Justin hade messat mig något på mobilen. Nope, inget nytt men jag hade fått massor av nya mentions på twitter. Jag klickade in mig för att se vad det var för något.

"Omg is that Justins new gf? She's not even cute.."

"R U Justins new girl friend?"

" That bitch gonna die!"

" How can Justin choose her instead of Selena?"

" She's just a little whore!"

Det fanns cirka ett par hundratals liknande men jag orkade inte läsa dom. Nu kunde tårarna inte hålla sig undan längre. Jag bröt ihop och lät sorgen överväldiga mig.

Justins Perspektiv

- Hey mannen hur är det? Usher gav mig en lekfull dunk i ryggen.
Mötet var nu avklarat och vi hade diskuterar mitt kommande jul album. Jag var verkligen förväntansfull men kunde inte vara fullt så engagerad som jag brukade vara. För mina tankar var någon helt annanstans. Jag log för mig själv och hoppades att Alex blivit glad för min lilla överaskning i morse. Men hon hade inte ringt än?
- Haha, den där blicken kan jag vad heter hon? Jag hade helt glömt bort Ushers fråga.
- Ehh, va?
- Justin kom igen nu! Jag ser hur svårt du har att koncentrera dig och hur lätt du försvinner in i dina tankar, vad heter bruden?
- Haha du har rätt bro...Alex, hon heter Alex.
- Så då är det alltså över med Selena?
- Ja, vi hade bara växt ifrån varandra...Men jag känner på mig att det jag har med Alex är specielt..
Usher önskade mig lycka till med min nya förälskelse sen var jag tvungen att ge mig av för att inte komma försent. Jag hade en till överaskning på gång. Chaufören stannade utanför inspelningsstudion och jag gick ut i den kyliga luften. Alex hade faktsikt lovat att sjunga för mig någon gång och jag tänkte att vi kunde spela in en låt tillsammans bara på skoj. Jag hoppades bara att hon skulle gilla det. Jag han vänta i cirka tio minuter innan jag såg den stora bilen som svängde in på gatan. Jag kände lyckan bubbla upp i mig och kunde inte vänta tills jag skulle få kyssa hennes fantastiska läppar igen.

Bil dörren öppnades och hon kom utspringandes rakt i min famn. Jag tog tag i hennes ansikte och pressade mina läppar mot hennes.
- Hej! sa jag sedan och avfyrade ett leende. Alex log tillbaks men leendet nådde inte ända in i hennes ögon. När jag studerade henne lite närmare såg jag att hon hade rödflammiga ringar runt ögonen och ett stort blålila märke över näsan.
- Vad har hänt?! frågade jag chockat.


Lite försenat men hoppas ni tycker om det!


Kapitel kommer ikväll!

Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att updaten varit sämst den här veckan, men har börjat skriva på kapitel 20
och det kommer ut ikväll! Vi har haft mycket i skolan så har inte haft tid att blogga. Men ska självklart bättra på det och nästa kapitel blir extra långt och spännande. Så ni har något att längta efter.


Forever Del 19 - A day without you, is lika a year without rain...


Efter att jag och Justin börjat tillexempel hålla varanda i handen i parker finns ju bilder överallt och oftast ser jag inte bra ut!

- Vet inte. Sa jag efter ett tag,

- Bara vi inte tar någon för läskig. la jag till och Justin flinade.

- haha aa okej. Sa Justin och jag puffade till honom men lyckades inte särkislt bra, han var mycket starkare än jag.

Till slut fick jag som jag ville och vi hyrde Dear Jhon. Hade hört att den var jätte sorglig. Justin drog sina armar runt min midja när vi pressade oss ur fimlaffaren. Några fans vlle ha autografer och Justin ställde upp, men så fort han var klar hoppade vi snabbt in i bilen. Man såg att han va irriterad men jag sa ingenting. Jag skulle aldrig orka med dom vart jag än gick, fast det gjorde nog inte Justin heller.

När vi var framme och steg ur bilen kom dom som myggor igen och frågade massor av frågor om vårt förrhållande, Justin svarade inte utan bara drog med mig in.

- Vad är det? Frågade jag och kramade honom när vi kom in.

- Ibland orkar men bara inte med dom. Jag nickade och drog in hand underbara luft från hans våta jacka. Jag kollade upp på honom och kysste honom.

- Om du poppar popcorn så sätter jag igång filmen.

 


 

 

 

 


 

När popcornen var färdig poppade satte vi oss i soffan och satte på filmen. Jag gosade in mig i Justins famn och njöt av närheten. Jag som har så lätt för att gråta grät i smyg på dom sorliga delarna. På dom romantiska delarna kunde jag inte låta bli att kyssa honom, han var bara så perfekt!

- Vad tyckte du? Frågade Justin när efter texterna hade börjat.

- Det var bra! Sa jag och torkade mig i ögonen. Justin flinade och kysste bort en tår som jag hade missat. Han tog upp sin dator och spärrade upp ögonen.

- Shit! Har glömt mötet! Men jag tror jag hinner det börjar om en halv timme. Justin ställde sig upp och jag tittade frågande på honom. Justin kollade tillbaks och såg ledsen ut.

- Är det okej om jag möter dig och mamma vid resturangen istället? Frågade han och kollade in i mina ögon. Jag nickade och han böjde sig ner och kysste mig hårt.

När Justin hade gått kollade jag igenom men garderob. Skulle man ha på sig en klänning eller bara köra enkelt? Jag valde till sist enkelt och tog på mig ett par svart jeans och en vit fluffig blus, sen piffade jag upp det med två stora silver ringar i öronen och ett par höga svarta klackskor. När jag var klar tog jag upp mobilen. Klockan var halv 5 och vi skulle mötas fem utanför resturangen. Herregud, jag hade ju glömt at ringa mamma! Jag lovade ju att ringa henne varje kväll. Jag slog upp hennes nummer och ringde. Det gick fyra toner sen svarade hon.

- Hallå? Svarade Mamma.

- Hej Mamma, det är Alex. Sa jag

- Hej gumman, vad roligt att du ringer! Hur har du det där borta! Hur ser det ut? Hur är hans familj? Rabblade mamma på i örat.

- Allt är bra mamma, vi bor på ett hotell just nu och det är jätte fint, as sköna sängar!... Inte för att vi sover i samma sänge eller något sånt... La jag till och bet mig i läppen.

- ååå vad mysigt! Vi saknar dig här iallafall!

Jag fick lite hem längtan när mamma pratade.

- Hur är Ellie? Frågade jag och satte mig i soffan.

- Fin fint, hon har ju börjat i skolan också igen, när sa du att ni kom hem? Mamma lät ganska så förvirrad.

- Om ca 5 dagar. Sa jag och fick en stor klump i magen.

Mamma pratade om allt spännande som hände i kalla Svergie och min hemlängtan försvann snabbt. Jag och Justin skulle vara ett dygn ifrån varandra. Han skulle inte ligga brevid mig i sängen när jag vaknade eller överaska mig med pankakor på mornarna.

När jag och mamma la på kunde jag inte hålla tårarna inne längre. Hur skulle jag kunna leva utan honom? Det låter helt sjukt men jag älskar ju honom. Jag ville verklgen inte tillbaka till Sverige. Det plingade till i min mobil.

Hur är det honey? Är klar nu, mötet gick bra. Vi ses om ungeför en halvtimme? I <3 U // J.B

Jag kunde inte låta bli att leé mellan alla tårar, Justin visste när något var fel, men jag kunde prata med honom senare.

Allt är bra, saknar dig men ses snart Puss <3 // A.S

Jag slängde på mig min skinjacka och tog på min klackskorna. Jag kollade mig i spegeln en sista gång och blev nöjd med vad jag såg. Sminkningen var inte helt borta och jag tog bara på lite mer maskara och lite läppglans. Sen låste jag dörren och småsprang ut på gatan.

Pattie stod utanför resturangen och väntade. Jag hade aldrig tänkt på att hon var så kort, men hon var väldigt söt. Hon hade på sig en ganska så lång dun jacka som glänste svart och en stor halsduk. Sen hade hon också ett par svarta mellan höga klackskor. När hon såg mig vinkade hon med ena handen.

- Hej Alex! Sa hon och kramade mig.

- Hej. Sa jag och log.

- Justin kommer nog när som helst nu, han sa att han var i närheten. Sa Pattie.

- Vad söt du är! La hon till och granskade mig.

Vi pratade om lite allt möjligt och jag fick än en gång säga att det inte var så kallt i Sverige som alla trodde. Haha många trodde visst att det gick isbjörnar på gatorna också! Efter att ha väntat i ca tio minuter kom Justin körandes i sin bil. Jag blev varm i hela kroppen.

När han såg mig log han sitt underbara leénde och kramade mig hårt. Vi började gå in på resturangen.

- Vad sexig du är. Viskade Justin och smiskade mig lätt på rumpan.

- Haha lägg av! Sa jag och tog bort hans hand och kysste honom lätt.

Vi satte oss vid ett bord och började beställa.

 


 

haha är så avundsjuuk! KOMENTERA!! då blir vi mer pushade att skriva mer!!

 

 

 


 

 

 

 


Forever Del 18 - PANCAKES!

Det slutade med att vi båda helt dyngsura stod i duschen och grovhånglade. Mina kläder var kalla och blöta men Justin värmde snabt upp dom med sina berörningar och underbara kyssar. Jag fick en sissta puss på hjäsan innan Justin backade undan och log mot mig.
- Haha du vann!
Han tog fram två handdukar och gav den ena till mig. När vi sedan var torra, gick vi in till sovrummet.
- Nej, kom hit honey! Sa Justin när jag höll på att lägga mig i min säng. Med ett leende på läpparna skuttade jag över till hans säng som kändes mycket mysigare än min. Justin slingrade ihop sina ben med mina och la armarna om mig.
- Godnatt finaste sa han och släkte sedan lampan.

 
 

Justins perspektiv:

Solen lyste mig i ögonen och jag öppnade långsamt ögonen. Tätt intill mig låg Alex. Hon var så söt när hon sov! Jag vände mig om och kollade på klockan, den var halv 11. Jag steg försiktigt upp och tassade iväg och satte på mig en tröja och ett par mjukis byxor. Sen gick jag ut till köket.

Vad skulle man laga? Undrar vad hon gillar ... När jag tänkte efter var det ganska sjukt att hon ens är här när vi bara känt varandra i ca 2 veckor. Med någon annan tjej skulle jag förmodligen inte göra så, men med Alex blev allt annorlunda, hela min värld vänts liksom upp och ner.

Efter att ha stått och grubblat en ganska så lång stund bestämde jag mig för att göra pankakor, enkelt men väldigt gott.

På bordet låg det en lapp där det stod:

Hej gubben, Ska träffa några kompisar på stan idag och komme nog inte hem förs klockan 5 eller något sånt, men då kan vi väll gå på resturang va? Bara vi tre? Vi hörs! Puss Mamma.

Alex Perspektiv:

Jag öppnade ögonen och såg mig förrvirat omkring. Justin låg inte brevid mig. Jag blev besviken, haha det är så galet hur besatt man kan bli av en kille? Jag satte mig upp i sängen och gnuggade mig i ögonen, klockan var kvart över 11 och jag gick upp till mig lilla garderob och började fundera på vad jag skulle ha på mig.

Efter att ha grubblat ett bra tag tog jag ett par svarta enkla tights och en skorta. Så fort jag öppnade dörren kände jag den goda doften, pannkakor.

Justin stod och diskade nä jag kom ner. På bordet stor pannkakorna och jag kunde inte vänta tills jag skulle slänga mig över dom.

- Jag visste inte att du kunde laga mat? Sa jag och log när han vände sig om.

- Det visste inte jag heller. Sa Justin och kysste mig mjukt.

- Godmorgon. Sa jag och smakade på hans läppar en gång till. Det kändes som om jag skulle kunna leva på bara hans kyssar...Herregud jag låter som typ Julia i Romeo och Julia, men han är ju min Romeo. Min.

Vi satte oss vid bordet och började äta.

- Vad ska vi hitta på idag? Sa jag

- Inte vet jag...Vad vill du göra?

Jag visste ju inte vad som fanns och göra här?

- Det spelar inte så stor roll. Sa jag tillslut.

Vi satt tysta en stund.

- Mamma kommer iallafall inte förs klockad 5 idag, men hon ville gå på resturang sen vill du det? Frågade Justin.

- Ja, såklart. Sa jag och log.

Vi bestämde oss för att bara ta det lunt och hyra en film.

- Vad vill du se för film? Frågade Justin när vi var i fimlbutiken.

Han såg ganska så rolig ut när han hade solglas ögon på sig fastän det skulle kunna börja snöa när som helst. Men det skulle väll jag också ha om pappz följde efter mig vart jag än gick, just nu stod dom och trängdes utanför fimlaffären. Jag gillade inte att bli fångade på bild utan att veta det. Efter att jag och Justin börjat tillexempel hålla varanda i handen i parker finns ju bilder överallt och oftast ser jag inte bra ut!

- Vet inte. Sa jag efter ett tag,

- Bara vi inte tar någon för läskig. la jag till och Justin flinade.

- haha aa okej. Sa Justin och jag puffade till honom men lyckades inte särkislt bra, han var mycket starkare än jag.

Till slut fick jag som jag ville och vi hyrde Dear Jhon. Hade hört att den var jätte sorglig. Justin drog sina armar runt min midja när vi pressade oss ur fimlaffaren. Några fans vlle ha autografer och Justin ställde upp, men så fort han var klar hoppade vi snabbt in i bilen. Man såg att han va irriterad men jag sa ingenting. Jag skulle aldrig orka med dom vart jag än gick, fast det gjorde nog inte Justin heller.

När vi var framme och steg ur bilen kom dom som myggor igen och frågade massor av frågor om vårt förrhållande, Justin svarade inte utan bara drog med mig in.

- Vad är det? Frågade jag och kramade honom när vi kom in.

- Ibland orkar men bara inte med dom. Jag nickade och drog in hand underbara luft från hans våta jacka. Jag kollade upp på honom och kysste honom.

- Om du poppar popcorn så sätter jag igång filmen.Sorry för tråkigt kappitel! Hade inte mer tid!

 


Error on page!

Som ni kanske ser så är kapitel 17 helt fucked up! Men ska försöka fixa till det så fort det går. Ikväll eller imorrn kommer kapitel 16 också :)

Forever del 17- You're beautiful

Jag öppnade en av dom stora garderoberna och öppnade min väska, Justin gjorde likadant.
Det kändes så himla konstigt, att liksom gå från att inte ens gilla honom till att bo med honom i samma hotell rum! Allt jag visste nu var att jag tror att jag älskade honom. Och jag hade aldrig älskat någon förut.

- Vad tänker du på? Undrade Justin och kollade på mig.
- Inget. Sa jag och log.
Han gick fram till mig och kysste mig. Jag besvarade kyssen och blev varmt i hela kroppen. Min tunga letade sig in mellan hans läppar och jag kände mig bara så himla lycklig. Han avslutade kyssen och vi kollade på varandra.

- Jag får aldrig nog av dina kyssar. Sa Justin mjukt och jag log.
- Jag kan aldrig få nog av dig heller.


När vi packat upp alla saker gick vi ut till Pattie igen som stod och väntade på oss i foajén.
- Så, vad vill ni göra nu? Jag tänkte att jag skulle bjuda er på middag ikväll men antar att ni inte är hungriga redan.
- Jag vet inte, kanske kan visa Alex området lite. Om hon vill? Justin log mot mig och väntade på svar.
- Jättegärna! Sa jag.
Vi betsämde oss för att möta Pattie kl.7, utanför hotellet. Nu var klockan lite över fyra så vi hade gott om tid på oss. Justin tog min hand och vi vandrade ut i det kyliga höstvädret. Vi gick och pratade om lite allt möjligt.
- Jag gillar din mamma, man märker verkligen att ni står varandra nära. Justin nickade.
- Ja, vi har gått igenon mycket tillsammans och hon har verkligen hjälpt mig att komma dit jag står idag.
- Du har en syster också va? Jag kom på att det var mycket jag inte visste om honom.

Justin fortsatte prata om sin familj, och man såg hur det lyste om honom när han nämde sina släktingar. Särskilt glad såg han ut när han pratade om sin morfar.
- Jag vill träffa honom någon gång, din morfar alltså.
- Haha ja, det skulle han säkert vilja. Justin stannade plötsligt. Jag hade varit så uppslukad av samtalet att jag inte märkt att vi gått in i ett villa område.
- Här bor jag, sa han och nickade mot den stora villan framför oss. Det var fint, men ändå enkelt.
- Jag trodde inte att du hade en fast bostad?
- Nej, vi bor inte här så ofta, men ibland är det skönt att bara veta att man har någonstans att bo.
Jag frågade om jag fick komma in, men Justin hade tyvär ingen nyckel med sig.
Så vi satte stegen in mot stan igen. Justin frågade lite om hur det var att leva i Sverige. Jag sa att det var ganska likt här, fast mycket mindre.
- Jag har länge velat åka dit, men det har alltid kommit förhinder. Är alla tjejer där lika snygga som du?
- Haha, väldigt kul. Justin vad är det igentligen du gillar med mig? Jag är bara så..udda! Det var en sak jag tänkt på väldigt länge, och mina ovanliga drag var en känslig punkt för mig.  Justin tog tag i båda mina hände och stirrade mig djupt i ögonen.
- Alex för det första är du en av dom vackraste kvinnorna jag sett, men det är inte det som spelar någon roll. Det är du, din personlighet! Varje gång jag ser dig dras min mun automatiskt upp i ett leende, och av alla förhållanden jag har haft är det dig jag varit lyckligast med. Även fast det har gåt så kort tid.

Jag hade väntat mig något liknande svar. Men det kändes bara så bra att höra någon säga det. Tänk att han älskade mig för den jag var och ingen annan. Jag kastade mig upp i hans famn och kramade honom länge.
Självklart var det många som ville ha autograf och ta kort. Justin ställde generöst upp och hälsade på alla.
När han visat mig ytterligare en del av staden var det dags att gå tillbaka till hotellet. Jag ville gärna ha tid att fräsha upp mig lite innan vi skulle äta. Jag började med att ta en dusch. Naturligtvis hade jag glömt kläderna jag valt där ute. Så nu var jag tvungen att traska ut till Justin i bara bh och trosor. Det kändes lite pinsamt, men jag var ändå nyfiken på hans reaktion. När Justin såg mig spärrade han upp ögonen och tittade på min kropp.
- Haha, mina ögon är här uppe! sa jag och viftade med handen. Jag hade faktiskt ganska bra figur. Smal, men ändå kurvig, bra storlek på brösten och inte sådär likblek som vissa från norden kunde vara.

Justin kollade fort ner i marken efter mitt påpekande.
- Ehm, ska jag gå ut så du kan byta om ifred?
- Kan du inte hjälpa mig att välja? sa jag och gick fram till garderoben.
- Den här! Justin höll fram en svart klänning med öpen rygg.
Jag nickade och tog den från hans händer. Justin blundade medans jag satte på mig vilket jag tyckte var väldigt sött. Själv hade han på sig ett par nörka jeans och en vit skjorta.
- Är du klar att gå shawty?
- Vänta ska bara sätta på lite mascara.
- Fattar inte varför du ska hålla på att sminka dig? Du är ju så vacker som du är.
Jag gav Justin en puss, och skyndade mig sedan in till badrummet. Han suckade.

Pattie satt redan i limon som stod och väntade på oss.
- Hej, vad fina ni är! Hon log varmt mot mig och man kunde tydligt se Justins fina drag i hennes ansikte.

Justins Perspektiv

Mamma hade beställt bord på en bra resturang vi ofta gick til när vi var hemma. Trot att jag ätit så mycket på planet var jag utsvulten nu. Och jag kastade i mig min stora lasange bit så fort jag fått den. Alex granskade mig och fnittrade lite.
- Haha, du har lite sås där på kinden sötnos.
- Va, var? Jag slickade mig snabt om munnen.
- Förlåt min son kan mycket men inte när det gäller bordsskick. Mamma gav mig en sträng blick, men hade ändå en road min. Alex skrattade igen och sa att det bara var sött och undrade om hon skulle hämta haklapp åt mig.
Jag log bara och lutade mig fram för att ge henne en kyss. Alex besvarade den och medans hon var upptagen av mia läppar smetade jag lite sås på hennes haka som jag tagit på fingret. Sedan lutade jag mig stolt tillbaka.
Pattie bara skakade på huvudet och mimade att jag säkert skulle få ångra det här. Alex som inte märkt ågonting började knapra på sin sallad.

Efter den lyckade middagen tog vi limon hem igen. Klockan började närma sig tio och jag visste att jag skulle bli tvungen att gå upp tidigt för att hinna till mötet imorrn. Alex var också trött efter flygresan och allt så hon tyckte också det var en bra idé att somna tidigt ikväll. Det var inte föräns vi stod och borstade tänderna som hon märkte det oranga sträcket på hennes kind.
- Nu jävlar! Hon tog upp tandkrämstuben och tryckte ut all tandkräm i mitt hår.
- Och så går det när man bråkar me...!
Jag lyfte upp henne och satte fart mot duschen. Innan jag blötte ner henne försäkrade jag mig om att vattnet var isande kallt. Sedan riktade jag slangen rakt mot hennes ansikte.
- Aaah! Kallt, sluta Justin! Haha!
- Säg, förlåt älskling för att jag förstörde ditt fantastiska hår!
Under tiden jag sagt "Dom magiska orden" fick hon på något sätt tag i slangen.
- Ha, känn dig besegrad Bieber! skrattade hon och ordnade sedan så att jag blev minst lika blöt som hon.

Alexs Perspektiv


 

 

Det slutade med att vi båda helt dyngsura stod i duschen och grovhånglade. Mina kläder var kalla och blöta men Justin värmde snabt upp dom med sina berörningar och underbara kyssar. Jag fick en sissta puss på hjäsan innan Justin backade undan och log mot mig.
- Haha du vann!
Han tog fram två handdukar och gav den ena till mig. När vi sedan var torra, gick vi in till sovrummet.
- Nej, kom hit honey! Sa Justin när jag höll på att lägga mig i min säng. Med ett leende på läpparna skuttade jag över till hans säng som kändes mycket mysigare än min. Justin slingrade ihop sina ben med mina och la armarna om mig.
- Godnatt finaste sa han och släkte sedan lampan.


 

Ganska långt kapitel, men snart lovar vi att det hände lite mer saker!


Forever Del 16 - I think i love him- Är du seriös?!
- Jadå gumman, bara du lovar att sköta skolan ordentligt när du kommer hem. Mamma såg inte ut att skoja men jag kunde bara inte fatta de. Jag skulle följa med Justin till Atlanta! Det här var inget farväl, nej det var snarare en start på ett perfekt förhållande. utan att tänka mig för vände jag mig om och gav Justin en lång kyss. Eller den hade i alla fall tänkt att bli lång. Justin avslutade den snabbt och drog sig undan lite. Först undrae jag varför men sedan kom jag på mamma som satt rakt framför oss. Mina kinder hettade.
- Ehm...tack mamma och jag lovar att uppföra mig.
- Jaha, där ser man, men jag vill att du sover här ikväll om du nu ska vara borta så länge.
- Okej! sa jag fort och ville bara få slut på den här pinsamma stunden.
- Jag måste nog också gå nu, vi möts nere i foajen kl.6 då Alex.
- 6? upprepade jag missnöjt. Justin bara skrattade och gav mig en snabb godnatt-puss. Mamma hade satt på tv:n igen och var ändå fullt uppslukad av programmet hon såg på.....

Lamporna plingade till och slocknade. Ingen flygpersonal var innom synhåll, så jag reste mig upp och tassade försiktigt fram till Justin. Jag kunde inte avgöra om han sov, men blundade gjorde han i alla fall. Jag kröp upp i hans knä och vilade huvudet mot hans nacke. Ett par läppar kysste mig på halsen.
- Jag älskar dig Alexandra Simpson, viskade Justin och drog mig tätare intill sig. Fortsättning följer...

Jag vaknade av solen lyste mig i ansiktet. Jag kollade upp och såg att Justin sov, han var så söt! Jag satt ganska så obäkvämt så jag gick och satte mig på platts igen. Jag tittade på klockan halv 11. Jag kollade ut från fönstret. Det var mest grått och jag mådde illa. Jag gick iväg till den lilla toaletten.

När jag kom tillbaks hade Justin vaknat och satt och höll på med sin Iphone. När han såg mig lyste han upp och tryckte ner mobilen i jeans fickan.

- Godmorgon. Sa han och jag log.
- Godmorgon.

Jag satte mig i hans knä igen, det var så ensamt att sitta på en egen stol. Flygvärdinnan sa att det bara var ca en timme kvar. Jag var nervös. Jag skulle träffa Justins mamma. Herregud, tänk om hon inte gillar mig? Justin avbröt mina tankar.

- Va? Jag kollade förvirrat på honom.
- Ska vi äta? Upprepade han och log det där underbare leéndet.

En nervös flygvärdina kom småspringande med maten.
På vägen till New york var flygplans maten väldigt äcklig, men här smakade den fantastiskt! Efter att ha ätigt aldeles för mycket kom samma flygvärdina och plockade undan maten.
Kunde inte låta bli at fnittra till lite när hon hade skuttat iväg.

Det var många personer på flygplattsen och minst hälften var papparazis. En lång och ganska så tjock mörk man kom och kramade Justin.

- Det här är Kenny! Sa Justin och boxade honom lätt i Axeln.
- Alex. Sa jag och skakade hans svettiga hand.
Justin drog sina armar om min midja och Kenny hjälpte oss att trycka oss igenom folkmassan. Det regnade så vi var tvugna att små springa till den stora svarta bilen som stod och väntade. Jag och Justin satte oss i baksätet och Kenny började köra.
- Var är mamma? Frågade Justin.
- På hotellet förmodligen. Svarade Kenny

Justin tog min hand. På något konstigt sett blir jag alltid så himla nervös så fort han tar på mig. Men samtidigt vil jag absolut inte att han ska sluta. Jag hoppades inte att min hand skulle kännas svettig. Justin lutade sig fram och kysste mig. Han läppar var mjuka och jag drog honom mot mig. Hela han var bara så perfekt, hans hår, hans ögon, hans leénde, hans tunga... Kenny härklade sig och vi slutade slaffsa på varandra och jag rodnade.

- Vi är framme nu.
Justin verkade inte alls skämmas, han bara tog min hand igen och gick ut ur bilen.
Det stor en kort och väldigt söt kvinna och hoppade upp och ner vid porten.
- Justin! Sa hon och kramade honom hårt och kysste honom på pannan.
- Lägg av, haha. Sa Justin och kramades tillbaks.
Kvinnan bara skrattade och log.
- Alex, Mamma, Mamma, Alex. Sa Justin
- Hej! Sa jag och försökte le utan att se ut som en fjant.
- Hej, Pattie, Sa kvinnan och skakade min hand och log.
- Vad kul att äntligen få träffa dig! Sa Pattie.
- Dessamma. Sa jag och log.

Vi gick in och Pattie visade oss vart vi skulle sova.
Det var ett ganska så stort rum med två sängar i. Jag som hade hoppats på att få sova me Justin. Det fanns en TV på en hylla och under låg massvis med filmer. Sen fanns det också två stora fönster så man kunde se ut över stan.

- Jag ska låta er packa upp. Sa Pattie och gick iväg.

Jag öppnade en av dom stora garderoberna och öppnade min väska, Justin gjorde likadant.
Det kändes så himla konstigt, att liksom gå från att inte ens gilla honom till att bo med honom i samma hotell rum! Allt jag visste nu var att jag tror att jag älskade honom. Och jag hade aldrig älskat någon förut.

- Vad tänker du på? Undrade Justin och kollade på mig.
- Inget. Sa jag och log.
Han gick fram till mig och kysste mig. Jag besvarade kyssen och blev varmt i hela kroppen. Min tunga letade sig in mellan hans läppar och jag kände mig bara så himla lycklig. Han avslutade kyssen och vi kollade på varandra.

- Jag får aldrig nog av dina kyssar. Sa Justin mjukt och jag log.
- Jag kan aldrig få nog av dig heller.


Sprry för tråkigt kapitell :/ KOMENTERA!!! <3


Forever del 15- Your lips my biggest sweetness


Jag ställde mig upp ur soffan och började gå till mitt rum.
Vad skulle jag göra?
Skulle jag ringa honom och säga att det var slut? Eller skulle jag vänta tills vi kommer hem och säga det till honom i skolan?
Som svar på mina frågor ringde plöttsligt min mobil.
- aa det är Alex?
- Tjaaa, Hur är det? Fabians röst skar i mina öron, har var förmodligen full.
-Du, jag tror vi ska chilla lite från och med nu.
Jag fattade ingenting.
- va? Jag försökte höra men det var så mycket musik i bakgrunden.
- joo, jag sa att jag tycker att vi kanske borde typ... sluta va ihop... typ. Jag blev chockad. Var det han som pumpade mig? På telefon?
- Ehm visst. Hejdå. Jag la på. Fan vad skum han var.


 

Jag var lite små irriterad på Fabian. Okej han hade säkert gjort massor med opassande saker medans jag var borta, men man kunde väll göra slut på ett bättre sätt? Jag sköt undan irritationen och reste mig upp.
- Vart ska du gumman? Mammas blåa ögon granskade mig noga.
- Till Justin, om jag inte får åka är det här den sissta dagen...på väldigt länge. Dom sissta orden var svåra att uttala och jag fick en klump i halsen. Mamma suckade.
- Jag ska verkligen fundera på det älskling, men du måste väll förstå att det är ett svårt beslut? Jag nickade bara och styrde sedan stegen mot Justins rum. Han öppnade bara efter en knackning och hans hasselbruna ögon såg hoppfulla ut.
- Vad sa hon? Frågade han efter en snabb men helt fantastisk kyss.
- Kanske, hon visste inte om vi hade råd och så...
Justin skakade på huvudet och la armarna runt min midja.
- Dummer, du förstår väll att jag betalar allt gumman? Nej det hade jag naturligtvis inte tänkt på.
- Är du säker för annars kan jag....
- Alex, pengar är inget problem för mig. Jag skulle kunna betalla flera miljoner bara för att få spendera en dag till med dig. När han sa det kände jag mig verkligen älskad. Trotts att vi hade varit tillsammans i över ett halvår fick Fabian mig aldrig att känna så, och jag blev glad att det var över mellan oss nu.

- Tack, jag lutade mig närmare honom och la huvudet mot hans axel. Jag kände en svag lukt av parfm blandad med hans obeskrivligt underbara doft. Jag andades in den. Kanske lite för högt.
- Haha, luktar jag gott älskling? sa Justin roat.
- Mmm, men du smakar bättre. Jag lutade mig fram och hans läppar fann mina. Kyssen växte sig allt större och blev intensivare än den någonsin blivit tidigare. Justins händer trevade över min rumpa och vi började röra oss bakåt. Plötsligt vek sig benen under mig och jag landade på något mjukt.
- Oops! sa Justin som nu låg över mig. Båda brast i skratt och jag fick nästan svårt att andas. Justin som trodde det berodde på hans tyngd makade sig snabbt längre bort.
- Nej, gå inte! Jag drog ner honom på mig igen. Han log och jag  drog handen genom hans tjocka fina hår. Justins huvud var strax ovönför min hals. Helt oväntat kände jag hur han började naffsa mig i nacken.
- Haha, nej det kittlas! utbrast jag. Justin fortsatte lite till bara för att retas antog jag.
- Jag måste ju faktiskt få smaka på dig också, log han. Hur söt kunde man vara?

Vi låg i soffan och bara myste ett litet tag. Men det började bli rätt så sent och Justin ville följa med mig till rummet och säga till Mamma att han stod för kostnaden. Mamma satt som vanligt i soffan och kollade på tv. Jag fick genast skuldkänslor över att lämna henne så ensam, och undrade vart Ellie höll hus. Men mamma verkade på gott humör. Hon log när vi kom in och satte tv:n på tystläge. Justin gick fram till henne och skakade hand.
- Hej, trevligt att träffa er mrs.Simpson, sa han artigt.
- Kul att äntligen få se dig också Justin! Mamma log sitt varma leende, vilket tydde på att hon gillade honom.
- Så ungar, vad har ni på hjärtat då? Mamma hade redan lagt beslag på den stora soffan, så vi slog oss neer i den lilla tvåsitssoffan istället. Justin tog min hand.
- Jo, det är ju så att jag tyvär måste åke hem till Atlanta imorgon...och det skulle vara jättekul att få umgås med Alex en vecka till innan hon åkte tillbaks till Sverige. Hans grepp om min hand hårdnade.
- Jag betalar förstås, la han till. Mamma tänkte efter ett tag och sekunderna som gick kändes som år.

- Första klass, skojar du med mig!?
- Såklart jag inte gör honey, Justin visade oss till dom otroligt lyxiga säterna där vi skulle spendera dom kommande tre timmarna. Jag började hoppa upp och ner och skulle säkert kunnat klappa händerna också. Man hade en egen liten tv och radio framför sig. Man hade också ett litet bord som jag antog man skulle sätta sina beställningar på. Själva säterna var mer som enorma fotöljer, med små kuddar av siden på. Ja allt var som en dröm. Justin skrattade lite åt min reaktion och gav mig en puss. Jag skulle gärna utvecklad den lite men skylten för säkerhetsbälterna tändes och det var dags att slå sig ner. Stolen var lika skön som den såg ut och jag sjönk avslappnat ner i den. Det fanns bara ett problem. Det var för mycket plats! Det var minst en meter mellan mig och Justin och det var tillräckligt mycket avstånd för att inte kunna avsluta min efterlängtade kyss. Jag bestämde mig för att smyga upp i hans knä när planet startat ordentligt. Så länge fördrev jag tiden genom att tänka på gårdagen...

- Är du seriös?!
- Jadå gumman, bara du lovar att sköta skolan ordentligt när du kommer hem. Mamma såg inte ut att skoja men jag kunde bara inte fatta de. Jag skulle följa med Justin till Atlanta! Det här var inget farväl, nej det var snarare en start på ett perfekt förhållande. utan att tänka mig för vände jag mig om och gav Justin en lång kyss. Eller den hade i alla fall tänkt att bli lång. Justin avslutade den snabbt och drog sig undan lite. Först undrae jag varför men sedan kom jag på mamma som satt rakt framför oss. Mina kinder hettade.
- Ehm...tack mamma och jag lovar att uppföra mig.
- Jaha, där ser man, men jag vill att du sover här ikväll om du nu ska vara borta så länge.
- Okej! sa jag fort och ville bara få slut på den här pinsamma stunden.
- Jag måste nog också gå nu, vi möts nere i foajen kl.6 då Alex.
- 6? upprepade jag missnöjt. Justin bara skrattade och gav mig en snabb godnatt-puss. Mamma hade satt på tv:n igen och var ändå fullt uppslukad av programmet hon såg på.....

Lamporna plingade till och slocknade. Ingen flygpersonal var innom synhåll, så jag reste mig upp och tassade försiktigt fram till Justin. Jag kunde inte avgöra om han sov, men blundade gjorde han i alla fall. Jag kröp upp i hans knä och vilade huvudet mot hans nacke. Ett par läppar kysste mig på halsen.
- Jag älskar dig Alexandra Simpson, viskade Justin och drog mig tätare intill sig. Fortsättning följer...


Vad tycker ni? Ganska mycket rommantik, men jag har förstått att det är omtyckt ;] KOMMENTERA!


Forever Del 14 - PLEASE??- Hallå, sa han. Jag hörde ett litet sus från rösten i andra änden och kunde avgöra att det var en kvinnas.  
- Va? Justins mungipor som nyss varit uppdragna blev nu ett rakt sträck. Han försvann in i sovrummet för att kunn a prata privat antog jag. Det tog längre tid än jag väntat mig så jag försökte koncentrera mig på filmen som vi inte hade ägnat någon större uppmärksamhet åt. När det hade gått 20 minuter tyckte jag att jag hade väntar länge nog. Jag ställde mig utanför sovrummsdörren och kikade in. Justin satt på sängkanten med händerna begravda i anskitet. Det såg nästan ut son att han grät? Med försiktiga steg gick jag in i rummet och satte mig brevid honom. När han märkte att jag satt där, kollade han upp på mig med tårfyllda ögon.
- Justin vad har hänt?! sa jag chockat. Fortsättning följer...Sorry men ingen bild idag :(

- Scooter säger att jag måste åka imorron. Sa Justin och kollade ner i golvet. Jag fick en klump i magen.
- Vadå, varför? Frågade jag oförstående.
Han kollade upp från golvet.
- Jag måste gå på möten och diskutera komande turneér och olika förestälningar och sånt, du vet. Sa han. Jag fattade ingenting men låtsades som om jag förstod.
- Men kan du inte göra det sen. Sa jag och kollade ledset på honom.
- Personerna vi ska prata med är viktiga personer, du skulle inte kunna flytta mötet bara sådär. Sa han och tog min hand.

Varför måste allt roligt alltid ha ett slut?
Vi kramades. Fastän jag visste att den här stunden skulle komma vill jag inte riktigt tro mig själv. Tårarna envisades med att komma och Justin fångade upp dom med sin hand.
Plöttsligt lös han upp, som om han hade fått en ideé.
- Men kan inte du följa med? Sa han och kollade ivrigt på mig.
- Vadå, vart, när, hur, va? Rabblade jag upp medans Justin hastigt ställde sig upp.
- Jo, men du kan följa med mig. Justins ögon glänste.
- Jag vet inte Justin. Började jag.
. Jag menar jag vill, men mamma....och Ellie.... och när ska jag komma hem? Min hjärna jobbade medans jag tänkte ut någon slags lösning.

Justin kollade in i mina ögon och jag fick svårt att stå rakt.
- Du kan ju börja med att fråga din mamma och så ser vi vad hon säger?
- Det låter bra. Sa jag och kysste honom mjukt.

Jag gick mot vår svit. Jag visste inte riktigt hur jag skulle säga det.

" hej mamma, får jag följa med killen som jag träffade för ca 5 dagar sen till Atlanta istället för att umgås med er som jag lovat? "

Om jag kände mamma rätt skulle hon skratta och säga.

" hahah, du är allt rolig du Alexandra. följa med honom, hahah klart du inte får "
Jag suckade och fabblade upp nycklarna ur min jeans ficka. Jag gick in och började knyta upp mina skor.

- Hej! Skrek Ellie från vardags rummet. Jag gick in. Hon och Mamma satt och drack te och kollade på TV. Jag satte mig brevid mamma och låtsades kolla på programmet. Skulle jag säga det nu? Eller skulle jag kanske vänta lite... Eh, det är bäst att få det överstökat.

- Jo, du mamma. Sa jag och försökte få hennes uppmärksamhet. Mamma släppte motvilligt blicken från TV:n och kollade på mig.
Jag tog ett ljupt andetag.

- Snälla mamma får jag följa med Justin til Atlanta!? Min fråga förvånade mamma och hon höjde ögonen.
- Lilla gumman Atlanta... Det ligger ganska långt bort.... och, jag trodde vi skulle umgås den här veckan... Mamma såg ut att tänka efter, det var iallafall en bra början.

- jaa, jag vet men det här kanske bara händer en gång i livet mamma, och jag kommer ju hem sen till sverige och jag vill umgås så mycket med honom som det går nu och... Mamma höll upp ett finger.
- ja, gumman låt mig bara tänka efter lite ekonomiskt.
- Är det ett ja eller ett nej? Frågade jag och kollade på henne.
- Det är ett kanske. Sa mamma och smuttade lite på sitt te.

Jag satte mig lite bekvämare i soffan. Det gik mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Håppas bara hon går med på det där med pengarna. Men så mycket hon jobbar borde ju det inte vara ett broblem... Det plingade till i min mobil. Jag pressade upp den ur mobil fickan. Fan också!

Tja babe, hur går det där borta i london??

Det var Fabian. Fabian som var min pojkvän, eller aa typ. Jag hade helt glömt honom. Allt jag visste var att jag inte hade några som helst kännslor för honom. Allt han var ute efter var sex, och visst han såg snygg ut men efter hur Justin har behandlat mig här kommer jag alldrig kunna vara med honom.

Jag ställde mig upp ur soffan och började gå till mitt rum.
Vad skulle jag göra?
Skulle jag ringa honom och säga att det var slut? Eller skulle jag vänta tills vi kommer hem och säga det till honom i skolan?
Som svar på mina frågor ringde plöttsligt min mobil.

- aa det är Alex?
- Tjaaa, Hur är det?
Fabians röst skar i mina öron, har var förmodligen full.
-Du, jag tror vi ska chilla lite från och med nu.
Jag fattade ingenting.
- va? Jag försökte höra men det var så mycket musik i bakgrunden.
- joo, jag sa att jag tycker att vi kanske borde typ... sluta va ihop... typ. Jag blev chockad. Var det han som pumpade mig? På telefon?
- Ehm visst. Hejdå. Jag la på. Fan vad skum han var.Komentaaar!TACK <3

tack för alla söta komentarer!
om ni gillar våran blogg så sprid vidare!
Skriv på facebook, twitter, tipsa kompisar m.m!

Sen ska vi belöna er med massor av kapittel ;) hahahha
Utan er skulle vi aldrig orka fortsätta!!!

Forever del 13 - You have taken my heart.


Till min förvåning hade Justin dukat upp med enstor filt med champagne, och jordgubbar doppade i choklad på.
Jag kollade förvånat på honom och log.
Vi satte oss och matade varandra med jordgubbarna. Det var så himla gott! Vet inte om det var för att Justin matade mig med dom eller om dom faktiskt var goda. Med Justin kändes det som ingen annan i världen existerade. Det var bara han och jag.
Jag tog upp en stor jordgubbe och tog den mot Justins mun då jag plötsligt ångrade mig och åt upp den.
Han skrattade och gjode hundminen, precis som Ellie brukade göra.

- Haha, men den såg ju så god ut! Sa jag och lutade mig frammåt och kysste honom. Hansläppar smakade ungefär som jordgubbarna fast bättre. Att kyssa Justin var inte alls som att kyssa någon annan. Han avslutade kyssen och vi log mot varandra, som ett sånt där fånigt förälskat par. Men med Justin var det inte fånigt. Det ar helt normalt.

Vi bestämde oss för att cykla vidare och plockade ihop pickniken.Vinden slet i mitt långa hår, och höstlöven som börjat bildas vimlade omkring i luften.
- Ska vi börja dra oss hemåt? frågade Justin och som svar på hans ord började små blöta droppar falla ner från himmelen.
- Ja, det är nog en bra idé, svarade jag och vi trampade på, påväg mot utgången av parken. Vi var en bit in i den enorma parken, så vi han bli rejält blöta innan vi lämnat tillbaks cycklarna. Justin drog med mig ut och nu stog vi och väntade på att taxin som han ringt skulle komma. Medans vi väntade betraktade jag honom. Regnet hade gjort hans våta hår svart och lite längre än vad det brukade vara. Jag log för mig själv när jag insåg att den här underbara människan var min. Justin gjorde en hairflip för att skaka av sig vattnet och det mesta av det kom på mig. Han log lekfult.
- Oops! Inte meningen, haha.
- Haha, a visst, sa jag lite ironiskt. En kall vind blåste mot oss och gjorde så att regnet kändes som isdroppar mot huden. Jag huttrade till.
- Fryser du? Undrade Justin och tog av sig jackan och gav till mig, även fast han måste vara lika kall som jag.
- Tack, men du då? sa jag och tog på mig den varma och torra jackan.
- Jag klarar mig, sa han och omfamnade mig.
Jag la armarna runt hans hals och drog hans ansikte intill mig så våra läppar möttes.

- Fan jag glömde nyckeln där inne! Mamma och Ellie var inte på rummet så nu skulle jag få traska omrking i mina blöta kläder hela dagen.
- Det är lugnt honey, du får låna kläder av mig. Sa Justin och kysste mig på pannan.
.- Okeej, sa jag lite motvilligt men följde ändå med honom till hans rum. Innan jag tog på mig Justins alldeles för stora kläder tog jag en varm dusch. Sedan lindade jag en stor vit handduk runt kroppen och gick ut i vardagsrummet där Justin satt och väntade. Jag kändenmig lite avklädd i bara handduk så jag frågade snabbt om kläderna. Justin gick in och letade reda på något, och kom sedan tillbaka med en en svart t-shirt och ett par mjukisbyxor.
- Eh, du kan gå in där och byta om, sa han och nickade åt sovrummet.
Jag gick in och drog på mig kläderna. Byxorna var som väntat alldeles för stora, men det var bättre än ingeting.
Tröjan gick mig ungefär till knäna och det var inte förns jag hade satt på mig den som jag märkte att Justins ansikte var utplaserad över hela framsidan. Ett litet skratt slank ur min hals medans jag gick ut till vardagsrummet igen.
- Den där T-shirten var verkligen jättefin! Justin log i tv-soffan och jag gick runt och satte mig i andra änden. 
- Haha, käns det inte konstigt att gå runt med sig själv på kläderna? skrattade jag.
- Jo, men tyckte att det var lite kul att köpa en. Men den passar mycket bättre på dig. 
Vi satte på tv:n och zappade runt bland dom hundratals kanaler som gick att välja mellan. Tillslut enades vi om en komedi film, som tydligen fått bra kritik. 

- Kom hit älskling! sa Justin och öppnade sina armar. Jag kröp upp i hans famn och vilade huvudet mot hans bröstkorg. Justin tog upp en filt och la den över oss båda. 
- Så vad fick dig att ändra dig igår? sa han med ögonen fastklistrade på skärmen. 
- Jag ändrade mig aldrig Justin. Jag fastande för dig första gången vi såg varandra, men det blev bara så mycket på en gång. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande förut.
- Går jag för fort fram? undrade han och smekte min kind. Jag rös vid beröriningen och mitt hjärta skenade iväg igen. Istället för att svara vände jag mig om och kysste ömt hans läppar. När jag skulle avsluta så höll Justin mig kvar och prässade sin munn hårdare mot min. Våra tungor började leka med varandra och mina händer smekte hans rygg. Jag hade hånglat med killar förut. Ganska många gånger faktiskt. Men då hade det känts som dom bara gjorde det för att sedan kunna knäppa upp min Bh och lägga mig i sängen. När Justin nu utforskade min mun visste jag att det var för att han älskade mig. Så som jag älskade honom. Jag kunde fortsätta i evigheter, men telefonens gälla signal avbröt oss. Jag suckade och makade på mig så att Justin skulle kunna gå och svara. 
- Be right back, sa han och gav mig en sissta blöt puss på munnen.

- Hallå, sa han. Jag hörde ett litet sus från rösten i andra änden och kunde avgöra att det var en kvinnas.  
- Va? Justins mungipor som nyss varit uppdragna blev nu ett rakt sträck. Han försvann in i sovrummet för att kunn a prata privat antog jag. Det tog längre tid än jag väntat mig så jag försökte koncentrera mig på filmen som vi inte hade ägnat någon större uppmärksamhet åt. När det hade gått 20 minuter tyckte jag att jag hade väntar länge nog. Jag ställde mig utanför sovrummsdörren och kikade in. Justin satt på sängkanten med händerna begravda i anskitet. Det såg nästan ut son att han grät? Med försiktiga steg gick jag in i rummet och satte mig brevid honom. När han märkte att jag satt där, kollade han upp på mig med tårfyllda ögon.
- Justin vad har hänt?! sa jag chockat. Fortsättning följer...

 


 

 


Forever del 12- Love.

Mamma hade rätt. Jag skulle ta vara på Justin. Vi kunde ju alltid försöka den lilla veckan som återstod. När jag tänkte på hur lite tid vi hade kändes varje sekund som otroligt slöseri. Utan att bry mig om vad klockan var rusade jag ut ur sweeten och sprang dom enstaka stegen mellan våra rum. Efter att ha knackat ett flertal gånger utan någon reaktion öppnade jag sakta dörren och tassade in. Jag visste inte om det här var någon bra idé men jag ville bara se honom, och försäkra mig om att jag inte hade sårat honom. Sweeten var mörk och tyst. Det enda som hördes var mina andetag och klumpiga steg. Nu återstod bara ett rum. Sovrummet. Dörren stod på glänt men lite morgon ljus hade hunnit sirpla in genom fönstret. Justin låg plaserad i den enorma sängen tungt sovandes. Jag hade ingn aning om vad jag skulle göra nu. Jag smög fram till sängkanten och betratade hans vackra ansikte. Han va så otroligt söt när han sov. Som en liten ängel. Min kropp ville lägga sig brevid honom och trycka mig täät intill honom, men var det att gå för långt? För en gångs skull lysnade jag inte på min hjärnas protester utan tog med osäkra händer tag i täcket och la det över mig också. Det var varmt och skönt i sängen, och jag sög in Justins underbara doft. - Jag älskar dig, viskade jag i hans öra. När jag utalat orden förstod jag att det var sant. Jag älskade honom verkligen. Justin log i sömnen och lindade armarna omkring mig. när jag lpg i hans betrygande famn var det lätt att låta tröttheten ta över och jag sjönk djupt ner i sömn.Jag vaknade av att någon drog med fingertopparna över min rygg och kom ihåg var jag var. Jag vände mig långsamt om och fick se Justins underbara leénde.
- Du kom. Sa han
Jag log.
- Klart jag gjorde.
Jag kollade ut genom fönstret. Det var soligt. Sol gjorde mig alltid så glad.
- Kan vi inte göra något idag? Frågade Justin och fotsatte med att stryka sitt finger runt och runt på min rygg.
- ja!, Sa jag.
Han log igen.
Han granskade mig och skrattade till.
- Du ser verkligen as snygg ut. Sa han och log.
Fan! Jag hade glömt att jag hade på mig en AS FUL tröja och var helt osminkad. Jag rodnade och tog täcket över huvudet. Jag kunde höra att Justin skrattade igen och försökte kolla under täcket, jag spände alla mina muskler för att han inte skulle kunna kolla en gång till.

- Vad sägs som om du går och fixar dig och jag kommer om en och en halv timme? Sa han och jag log under täcket.
- Låter perfekt sa jag och ställde mig upp och började gå mot dörren.
- Sett på dig något man an röra sig i. Sa han plöttsligt.
- Vadåra? Frågade jag.
- Det du. Sa han och jag himlade med ögonen.

Jag tassade iväg till vår sweet och klev in genom dörren.
Mamma och Ellie satt och åt frukost.
- Och var har du varit? Frågade Ellie.
- Jag gick och köpte en kaffe. Ljög jag. Ellie kollade frågande på mig.
- Det finns kaffe här. Sa hon och pekade på kaffebryggaren.
- Men köpt är godare. Sa jag och började gå mot mitt rum.
- Och du gick och handlade i det där? Sa Ellie finurligt och fnissade till.
Jag suckade och gick in på migg rum och stängde dörren.

Jag öppnade min garderob och började kolla upp kläder. Något man kunde röra sig i.....Vad skulle jag ta? Jag bestämde mig efter en lång stund att ta ett par enkla lack jeans och en söt vit topp till. Sen började jag locka håret och sminka mig, nogrant. Jag ville ändå se bra ut fastän vi förmodligen inte skulle ut på någon fin resturang. Jag kollade mig i spegeln och blev nöjd över resultatet. Som pricken över it satte jag på mig en skinjacka och en stor tub halsduk. Sen satte jag i två stora silver ringar i öronen. Justin skulle förmodligen tycka att jag var konstig som hade smycken på mig men jag ville iallafall inte se ut som ett troll mer när vi var tillsammans.

Jag tittade på klockan, Han skulle komma pricis.....nu. Det plingade på dörren. haha! Pricis i prick!
- Jag öppnar! Skrek Ellie från köket och han före mig. Hon nästean slängde upp dörren.
Hon spärrade upp ögonen och Justin log.
- H-hej. Sa hon och jag suckade. Hon hade ju redan träffat honom typ tre gånger hur nervös måste man bli? Jag böjde mig ner och tog på mig mina converse.
Ellie kollade frågande på mig.
- Vart ska du?
- Vi ska gå. Sa jag och ställde mig upp och grappade tag i väskan.
Hon kollade på mig och flämtade till.
- Var du hos honom i natt???? Hon kollade på mig med stora ögon,
- Nej jag sov här, hej då! Sa jag och stängde dörren innan hon han ställa mer frågor.

Vi gick ut och satte oss i en taxi. Höstlöven hade precis börjat blomma och man kunde nästan känna att det var höst i luften. Justin tog min hand och jag log och kollade ut genom fönstret.
- Vart ska vi? Sa jag
- Vi ska till Central park.
- Och vad ska vi göra där? Frågade jag nyfiket.
- Om jag avslöjar allt blir det ju inge kul! Sa Justin coh blinkade med ena ögat. Jag suckade.

Bilen stannade och vi började gå, hand i hand.
Plöttsligt stannade Justin och pekade på två cyklar som stod mitt i vägen.
Jag log, jag älskade att cykla.

Justin cyklade iväg och jag försökte hänga med, men när jag märkte att han saktade ner så satte jag fart. Vi skrattade medans vi tävlings cyklade när Justin plöttsligt stannade.
- Ska vi sätta oss? Frågade han och log.
- Okej. Sa jag och vi drog cyklarna ut på gräset.

Till min förvåning hade Justin dukat upp med enstor filt med champagne, och jordgubbar doppade i choklad på.
Jag kollade förvånat på honom och log.
Vi satte oss och matade varandra med jordgubbarna. Det var så himla gott! Vet inte om det var för att Justin matade mig med dom eller om dom faktiskt var goda. Med Justin kändes det som ingen annan i världen existerade. Det var bara han och jag.
Jag tog upp en stor jordgubbe och tog den mot Justins mun då jag plötsligt ångrade mig och åt upp den.
Han skrattade och gjode hundminen, precis som Ellie brukade göra.

- Haha, men den såg ju så god ut! Sa jag och lutade mig frammåt och kysste honom. Hansläppar smakade ungefär som jordgubbarna fast bättre. Att kyssa Justin var inte alls som att kyssa någon annan. Han avslutade kyssen och vi log mot varandra, som ett sånt där fånigt förälskat par. Men med Justin var det inte fånigt. Det ar helt normalt.

Vi bestämde oss för att cykla vidare och plockade ihop pickniken. Sen cyklade vi vidare.Omg så jävla avundsjuk!!!
Forever del 11- I Love you

När jag äntligen fick upp låset och öppnade dörren blev jag stående vid dörren.
Justin stod där och kollade mig i ögonen. Jag sa ingenting. Jag var för upptagen med att tänka på varför jag klädde mig så jäkla fult. 
- Hej. Sa jag tillslut och drog bort håret från ögonen. 
- Justin, ja... Jag han inte säga något för Justin tog två steg närmre och kysste mig. Hans läpar smakade vanilj och jag pressade mig mot honom. När kyssen ( tråkigt nog ) var slut stod vi och kollade på varande ett tag.
- Selena då? Sa jag och kollade honom i dom dära underbara ögonen.
- Det är slut. Sa han kort, hon kände samma sak som jag. Sa han och ryckte på axlarna. 
- Vadå? Sa jag
- att hennes känslor hade svalnat.

Vi kysstes igen och jag log inombords. Han var det bästa som hade hänt mig.Mina känslor var svåra att beskriva i denna stund. Lycka var nog den största delen. Men det fanns också andra som förvirrning, bekymmer och sorg.
- Är det något fel? Sa Justin oroligt och stirrade djupt in i mina ögon. Jag skakade på huvudet.
- Jag gillar dig verkligen jättemycket Justin, men det här kommer inte att funka. Om en vecka åker jag tillbaka till Sverige och du till Atlanta. Du har precis gjort slut med din flickvän och jag har inte riktigt någon ordning på något just nu, och...! Mina ord avbröts när Justin la sitt pekfinger över mina läppar.
- Alexandra, lyssna på mig nu. Jag vet att jag inte är perfekt och att saker och ting är väldigt komplicerade. Men en sak till jag vet är att varje gång jag ser dig slår mitt hjärta ett extra slag, jag blir alltid lycklig av att ha dig i närheten...Och jag har väldigt starka känslor för dig.
Justnis perspektiv

Alex sa ingeting. Hon bara stog där med tårar i ögonen och tittade sorgset på mig. Jag blev genast orolig. Tänk om hon inte kände samma sak för mig? Eller om jag gått för fort fram? Fler sekunder tickade utan att ett ord yttrades och jag blev mer och mer osäker för varje andetag jag tog.
- Jag förstår om det är lite för mycket som händer just nu. Men jag finns alltid till hans om du ångrar dig...jag drog ett skävlande andetag.
- Och om du inte gör det så ber jag om ursäkt för kyssen och allt. Den sista meningen sa jag med ögonen i marken. Utan att se på henne vände jag mig om och sprang in till rummet.

Alexs Perspektiv

När han hade gått strömade ännu en flod tårar ner för mina kinder. Varför skulle allt vara så svårt? Mina ben darrade och jag kände att min hjärna inte riktig orkade med allt som hänt idag. Jag satte mig på sängen och kurade ihop mig som en liten boll. Tankarna surrade omkring som illskna bin i huvudet. Och jag ville inget heldre än att Justin skulle vara här och hålla om mig och säga att allt skulle ordan sig. Så varför gick jag inte till honom då? Medans en del av mig tänkte igenom våran underbara kyss i detalj så tänkte den andra massor av mindre roliga tankar. Jag visste att distansförhållanden bara höll i några månader. Sen blev det för jobbigt att hålla en bra kontakt och man gled långsamt ifrån varandra. Sen så var det en bit till. Runt omkring mig vimlade det av tjejer som var helt perfekta utan mina brister. Och Justin skulle lätt kunna dumpa mig för en av dom när han såg deras existens. Och jag ville verkligen inte få ett krossat hjärta...

- Men lilla gumman vad har hänt? Mamma kom in med en kopp te i handen och satte sig på sängkanten.
Hennes varma hand smekte min rygg och jag lutade huvudet mot hennes axel. Jag och mamma hade alltid haft en stark relation till varandra och det tog hårt på mig att vi inte kunde soendera så mycket tid tillsammans nu när hennes arbete åt upp den. Och hålla saker hemligt skulle bara leda till ännu större problem. Därför berättade jag hela sanningen utan att tveka.

- O-och jag vet inte vad jag ska ta mig till? snörvlade jag. Mamma drog upp mig i sitt knä och vaggade mig fram och tillbaks. Jag vet att jag var alltför gammal men jag kände mig trygg och hemma  i hennes famn, och det kändes skönt att hon lysnade på mig.
- Du är så mycket smartare än vad jag var i din ålder. Tänker på konsekvenserna. Men om jag var i din sitts skulle jag bara släppa allt och säga som det är till honom. Ju längre man väntar desto svårare blir det.
- Men tror du verkligen att Justin är den rätta?  Vi har ju bara känt varandra i en vecka. sa jag osäkert.
- Det vet jag att han är. Varje gång du pratar om honom lyser du upp som en liten solstråle. Justin är en bra kille Alex ta vara på honom. Men nu ska du få tänka ifred, sa hon och kysste mig på pannan.

Mamma hade rätt. Jag skulle ta vara på Justin. Vi kunde ju alltid försöka den lilla veckan som återstod. När jag tänkte på hur lite tid vi hade kändes varje sekund som otroligt slöseri. Utan att bry mig om vad klockan var rusade jag ut ur sweeten och sprang dom enstaka stegen mellan våra rum. Efter att ha knackat ett flertal gånger utan någon reaktion öppnade jag sakta dörren och tassade in. Jag visste inte om det här var någon bra idé men jag ville bara se honom, och försäkra mig om att jag inte hade sårat honom. Sweeten var mörk och tyst. Det enda som hördes var mina andetag och klumpiga steg. Nu återstod bara ett rum. Sovrummet. Dörren stod på glänt och lite morgon ljus hade hunnit sirpla in genom fönstret. Justin låg plaserad i den enorma sängen tungt sovandes. Jag hade ingn aning om vad jag skulle göra nu. Jag smög fram till sängkanten och betratade hans vackra ansikte. Han var så otroligt söt när han sov. Som en liten ängel. Min kropp ville lägga sig brevid honom och trycka mig tättt intill honom, men var det att gå för långt? För en gångs skull lysnade jag inte på min hjärnas protester utan tog med osäkra händer tag i täcket och la det över mig också. Det var varmt och skönt i sängen, och jag sög in Justins underbara doft.
- Jag älskar dig, viskade jag i hans öra. När jag utalat orden förstod jag att det var sant. Jag älskade honom verkligen. Justin log i sömnen och lindade armarna omkring mig. när jagl åg i hans betrygande famn var det lätt att låta tröttheten ta över och jag sjönk djupt ner i sömn. Fortsättning följer...

Vad tycker ni hitills om novellen? Gjorde ett morgon kapiel bara för er :]


Forever Del 10- Tårar.


Justin höjde på ögonbrynen.
- Amen kom igen! Vad tror du finns i Sverige egentligen? sa jag.
Justins uttryck visade att han blev väldigt chockad när jag sa det. Och jag kom på att jag aldrig berättat vart jag kom ifrån tidigare.
- Sverige, hmm det förklarar ditt fina hår. Han tog upp en hårslinga och la den bakom mitt öra. Hans fingrar snuddade min kind och mitt hjärta skenade iväg.
- Jag sa visst aldrig det, hehe.
- Nej haha, men Sverige verkar coolt! Det är alltid sö där va?

Först trodde jag han skojade med mig, men Justin bara tittade på mig i väntan på svar. Jag kunde inte låta bli att skratta.
- Vadå? sa Justin lite osäkert.
- Nej du är bara så gullig. Haha vädret är ungefär som här, bara lite kallare på vintrarna. Sa jag och ännu ett litet fnitter slank ur mig.
- Haha nu känner jag mig dum!
Det verkade som Justin var på väg att säga något mer, men det han han inte för nu stanade taxin utanför en stor byggnad som såg ut som en lokal. Genast kom jag på att han tänkte överraska mig med något och min kropp blev på helspän. Fortsättning föjer...

Jag stirrade på den stora byggnaden och flyttade sedan min blick mot Justin.
- Vem? Sa jag kort.
- Taylor swift. Sa Justin och tog min hand för att gå ut.
Jag blev nervös. Herregud! Jag ska på Taylor Swifts fest! Jag började svettas och tog ett ljupt andetag innan jag gick ut ur bilen.
jag var tvungen att chisa för att ens se när alla blixtar kom emot oss. Justin höll min hand i ett stadigt grepp och log medans han gick mor ingången.
Men plöttsligt stannade han. Och jag försökte se vad han tittade på.

En söt tjej i kort svart klänning kom gående mot oss. Jag kollade nogrannare, herregud det var Selena gomez! Justin släppte min hand.

Justins perspektiv:

- Selena! Sa jag och kramade om henne.
- Skulle inte vara på Hawaii nu? Frågade jag osäkert.
- Jo, men jag tänkte överaska dig. Sa Selena och kollade på Alex som skruvade på sig.
Jag mötte Selenas blick. Hon såg inte glad ut.
- Ehm, det här är Alex, en one less lonley girl från förra konserten. Sa jag och försökte att inte möta Selenas blick.
Selena kollade länge på Alex och hon pressade fram ett " hej "
Selena suckade och viftade med ena fingret och mimade att jag skulle komma.

Vi gick till ett ställe som det inte var så mycket folk på.
- Jag har undrat väldigt länge vem hon var. Det har ju stått ganska mycket om henne i tidningen vet du va? Hon kollade rakt i ögonen på mig.
- Det är ingenting mellan oss. Sa jag och tog hennes hender.
- Kanske inte men man börjar ju undra, vad skulle du ha trott om jag gick runt med en annan kille på stan, på resturanger hand i hand? Va?
Hon var riktigt arg och jag skämdes.
- Selena, jag lovar vi bor på samma hotel och vi är bara kompisar. Sa jag.
Hon suckade.
- Förlåt men det känns som om så fort jag inte är här så springer du efter andra tjejer. Sa hon och kollade ledset på mig. Jag ville inte såra henne. Jag älskade henne, men jag vet att det har hänt något mellan mig och Alex.
- Försök komma överens? Sa jag
- Jag vet inte Justin. Sa hon och gick iväg.

Alex stod utanför och väntade, hon såg väldigt söt ut i sin klänning.
- Jag kanske ska gå. Sa hon och kollade ner på marken.
Jag visste inte vad jag skulle säga, jag ville inte såra Selena men ville ändå på något sett inte vara ifrån Alex.
- Nej stanna. Sa jag och kollade henne i ögonen.
Hon började få tårar i ögonen.
- Det kommer ändå inte att funka. Sa hon och torkade sig i ögonen.
Jag smekte henne på kinden men hon flyttade sig.
- Du älskar ju henne. Sa hon och jag fick en klump i magen.
Hon såg så sårbar ut och jag ville bara ta henne i min fanm, men jag visste att jag inte kunde. Inte nu.
- Jag tror jag åker tillbaks. Sa hon försökte le genom sina tårar.
- Ha kul. Sa hon och smekte min kind.
Sen försvan hon.

Efter att ha stått och kollat efter henne en lång stund gick jag in på festen. Alla dansade och hade kul men jag kunde inte, inte utan Alex. Selena och jag var med varnadra hela kvällen, när vi kysstes önskade jag att dom läpparna var Alexs. Jag gick ut och tog två stora andetag. Vinden blåste i mitt ansikte och jag kunde inte låta en tår rinna. Varför  måste allt vara så svårt?

- Justin? Selena ropade och kollade sig omkring.
Jag torkade snabbt tårarna och vände mig om. Hon kom gående mot mig.
- Du älskar henne. Sa hon och kollade mig i ögonen.
Jag sa ingenting.
- På något sett så tror jag att mina känslor också har svalnat. Sa hon och kollade ut i natten.
- Jag får inte det där pirret när du kommer längre. Sa hon och kollade ner i marken, jag älskar dig, men kanske bara som vän. Hon kollade mig i ögonen.
- Och jag tror du känner likadant. Sa hon och jag nickade. Selena hade rätt. Våra känslor hade svalnat.
Vi kramades och gick in på festen igen.
Det var ändå skönt att Selena förstod, Hon skulle bli en bra vän i framtiden.

Alex perspektiv:

Tårarna strömmade ur mina ögon när jag slängde min på sängen. Tänk om han inte ens kände något för mig? Då hade jag gjort bort mig as mycket!

Jag kollade på klockan, Halv två på natten. Jag suckade och gick mot badrummet. Jag kollade mig i spegeln. Mina ögon var röda och mitt hår var ruffsigt. Jag pressade mig ur den tajta klänningen.
- Allt i onödan. Muttrade jag och slängde in klänningen i garderoben.
Jag tog av allt smink och tog på mig en stor T-shirt. Nog den fulaste jag hade. Jag damp ner i sängen.

När jag precis skulle somna hörde jag hur det plingade på dörren. Jag gick irriterat upp från sängen och muttrande gick jag mot dörren. Det plingade igen.
- Ja,ja. Sa jag och började låsa upp låset.

När jag äntligen fick upp låset och öppnade dörren blev jag stående vid dörren.
Justin stod där och kollade mig i ögonen. Jag sa ingenting. Jag var för upptagen med att tänka på varför jag klädde mig så jäkla fult.
- Hej. Sa jag tillslut och drog bort håret från ögonen.
- Justin, ja... Jag han inte säga något för Justin tog två steg närmre och kysste mig. Hans läpar smakade vanilj och jag pressade mig mot honom. När kyssen ( tråkigt nog ) var slut stod vi och kollade på varande ett tag.
- Selena då? Sa jag och kollade honom i dom dära underbara ögonen.
- Det är slut. Sa han kort, hon kände samma sak som jag. Sa han och ryckte på axlarna.
- Vadå? Sa jag
- att hennes känslor hade svalnat.

Vi kysstes igen och jag log inombords. Han var det bästa som hade hänt mig.


Aaaaaaaaaah! <3 Kommentera!
Forever del 9- Sometimes I wanna be normal

- Så du gillar att spela fotboll? Sa jag och tittade på Justin.
- När jag har tid och någon att spela med, sa han och ryckte på axlarna.
- Vad gillar du at göra då? Hans ögon såg uppriktigt nyfikna ut när dom granskade mig något jag inte kunde förstå.
- Tja, jag gör inte så värst mycket ingen sport passar mig i stilen. Slingrade jag mig.
- Men något något måste du ju tycka är kul? sa Chaz.
- Jo, jag har alltid gillat att sjunga, men bara i ensamhet. Tillade jag skarpt. Justin uppfattade inte min sista kommentar utan spärade upp ögonen och sa.

- Gud vad kul det måste jag få höra någon gång! Jag skakade på huvudet.
- Never!
- Say never! sa han och log.
Jag låtsades ta fram nyckeln och låsa läpparna men Justin bara sa att han inte skulle ge sig. Jaså? Det skulle inte jag heller, inte en chans att jag sjunger för honom.När vi var framme vid flygplatsen gav jag Chaz en snabb hejdåkram.
- Det var kul att träffas, sa jag och log mot honom.
- Tack detsamma! Chaz kramade mig tillbaks och vände sig sedan mot Justin.
Jag hoppade in i bilen för att ge dom lite ensamtid. Jag visste att dom inte brukade ses så ofta.
Jag kunde inte höra vad dom sa men man kunde nästan avläsa deras munnar. Chaz sa någonting och nickade mot bilden där jag satt. Justin nickade och log ett leende som fick fjärilarna i magen att flyga omkring och en lätt rodnad spred sig över kinderna.
Dom omfamnade varandra och man såg att dom hade en stark relation. Dom hade ju trottsallt känt varandra sedan barnsben. jag tänkte på hur hemskt det måste vara att ha så bra kompisar som inte ens bor i samma land. Min närmsta vän, Elin bodde bara ett kvarter bort.

Justin hoppade in i bilen igen och chauffören körde iväg.
- Du saknar honom mycket va? frågade jag.
- Yes det gör jag, särskilt när vi precis skilts åt. Då kommer alla gamla bilder från våran barndom upp igen, och hur lätt allt var på den tiden. Justin suckade.
- Ibland önskar jag att jag bara var en vanlig 17-åring, som kunde leva ett helt normalt liv utan att behöva bekymra sig över vad pressen ska skriva om en, vad folk ska tycka, alla haters....

Jag hade alrdig tänkt på alla bekymmer som tillkom när man var känd. För mig verkade det som rena drömlivet, men när Justin berättade det här var jag på ett sätt glad att vara helt normal.

Justins Perspektiv
Jag blev förvånad över hur ärlig och jag var mot Alex. Det kändes liksom bara naturligt att prata med henne.
Aldrig hade jag varit så här öppen mot en tjej, inte ens Selena. Nej Alex hade något specielt som jag verkligen tyckte om. En liten del av mig fick skuldkänslor, och jag behövde än en gång påminna mig om min filckvän om befan sig långt bort i Hawaii.

- Men..Du ångrar väll inte att du blev känd? sa Alex mitt i mina funderingar. Jag skakade på huvudet.
- Nej absolut inte, det är det här jag brinner för och alltid har velat. klagar bara lite, sa jag och avfyrade ett brett flin.
- Vad bra för det skulle nog vara lite svårt att bara åka tillbaka till Canada och låtsas som allt var som vanligt, när miljontals galna fans stalkar en vart man än går.
- Haha, nej det skulle nog inte vara så bra, skrattade jag.

Jag undrade om Alex ville hitta på något och hon sa glatt ja. Nu skulle vi bara hitta på vad. Jag kom på att jag för några dagar sedan fått en inbjudan till Taylor Swifts fest som hon skulle ha här i New York. Jag hade i alla fall för mig att den var idag. Jag drog upp iphonen som låg i byxfickan och läste snabt igenom mejlet. Yes, den var idag!

- Vad gör du? Alex lutade sig nyfiket fram men jag vejade snabt undan.
- En liten surprize, sa jag hemlighetsfullt.
- Haha, nej kom igen! försökte hon.
Jag gav mig naturligtvis inte.
- Vi gör så här, gå upp till hotellet och ta på dig något fint, kl:20.00 kommer jag och hämtar dig. Deal?
Alex skrattade ett härligt skratt och nickade.
- Deal, sa hon vi gick ur taxin som stannat utanför hotellet.

Alexs Perspektiv

Jag hade ingen aning om vad Justin hade planerat ikväll. Men tidigare hade jag hört att han kunde vara rätt påhittig. Det ända jag visste var att jag skulle vara finklädd och klar klockan åtta. Tiden var inte något problem det var just den där "Ta på dig något fint." delen som bekymrade mig. Jag plockade upp min gamla stenålders mobil och såg på displayen att klockan var fem. Skulle jag hinna ta en snab tur på stan? Vi hade några stora klädkedjor nära så det skulle nog gå. Min hand grabbade tag i axelrämsväskan och jag drog snabt på mig Conversen.

Vinden slet i håret är jag skyndade mig bort till Top Shop som var mitt första hopp. Jag visste att dom hade ett brett sortiment och gillade stilen på kläderna jag hittat där. Mina ögon fick snabt syn på ett par snygga beiga klackskor. Jag tog dom utan att kolla på priset och började bläddra vidare. När jag hittat en vit stilren klänning med volanger betalade jag, och styrde stegen hemåt.


När jag med flämtande andetag och lyckats öpna dörren slet jag av mig kläderna och kastade mig in i duschen.
Klockan var nu sju, bara en timme kvar. Mitt hår bublade av det rosa jordgubsschampot och jag skölde bort allt i ett svep. Klänningen satt till min glädje helt perfekt! Nu var det bara dags för sminket. Jag vet inte varför men jag fick en känlsa av att Justin gillade naturliga tjejer, så det fick bli ett tunt lager foundation, lite rouge och silvrig ögonskugga. Mascarna klumpade sig lite men jag blev ändå nöjd med resultatet. Jag hade skyndat mig på såpass mycket så att det nu var hela 30 minuter kvar! Så jag bestämde mig för att ta fram locktången och göra några stora skruvlockar.När jag fått till den sista locken i en perfekt skruv kollade jag upp i spegeln. Min kropp frös till is när jag såg den andra gestalten i dörröpningen.

Justin log åt min reaktion och minskade avståndet mellan oss. Jag var fortfarande i chocktillstånd och snubblade naturligtvis till när jag skulle vända mig om. Jag glömde också bort den glödande locktången i handen och den sved till när jag råkade greppa tag i den.
- Aj, fan också! sa jag och släpte den snabt. Justin skrattade inte som jag väntad mig att han skulle göra, utan istället kom  han framm med en kall handduk och lindade den runt min bultande hand.
- Shit hur gick det?! Förlåt om jag skrämde dig men jag knackade minst tio gånger utan att du öpnade, så jag smet in.
Handduken kändes sval och skön och smärtan minskade fort.
- Nej, det är lugnt. Haha varför är jag så klumpig? Sa jag och höll upp handdukshanden.
- Klumpig eller ej, men du är i alla fall jättesnygg ikväll. Sa Justin och kollade mig djupt i ögonen. Mina kinder hettade.
- Ehm...tack det samma, fabblade jag ur mig. För det var han verkligen. Han hade ett par svarta lite lackiga jeans och en röd kavaj med uppdragna armar.

- Så, är du redo miss.Simpson? sa justin skämtsamt och tog tag i min arm.
- Om jag är! fnittrade jag.
De här gången var det inte en taxi som väntade på oss. Nej nu bredde sig en enorm limosin med svart lack och tonade rutor ut sig utanför porten. Justin öppnade artigt dören åt mig och jag klev med gapande mun in.
- Haha, vad rolig du ser ut? sa Justin när han tagit plats brevid mig.
- Ja jag måste erkänna att jag aldrig åkt limosin förut, och det ska bli as kul!
Justin höjde på ögonbrynen.
- Amen kom igen! Vad tror du finns i Sverige egentligen? sa jag.
Justins uttryck visade att han blev väldigt chockad när jag sa det. Och jag kom på att jag aldrig berättat vart jag kom ifrån tidigare.
- Sverige, hmm det förklarar ditt fina hår. Han tog upp en hårslinga och la den bakom mitt öra. Hans fingrar snuddade min kind och mitt hjärta skenade iväg.
- Jag sa visst aldrig det, hehe.
- Nej haha, men Sverige verkar coolt! Det är alltid sö där va?

Först trodde jag han skojade med mig, men Justin bara tittade på mig i väntan på svar. Jag kunde inte låta bli att skratta.
- Vadå? sa Justin lite osäkert.
- Nej du är bara så gullig. Haha vädret är ungefär som här, bara lite kallare på vintrarna. Sa jag och ännu ett litet fnitter slank ur mig.
- Haha nu känner jag mig dum!
Det verkade som Justin var på väg att säga något mer, men det han han inte för nu stanade taxin utanför en stor byggnad som såg ut som en lokal. Genast kom jag på att han tänkte överraska mig med något och min kropp blev på helspän. Fortsättning föjer...

Sådär ja! Nu fick ni ett extra långt kapitel istället. KOMMENTERA!


Bad Update :[

Förlåt förlåt förlåt fötlåt! Men vi har haft så himla mycket i skolan just nu....Sen har statistiken sjunkit rejält så tappat lusten lite :[ Men ni kanske skulle kunna länka typ på FB och tipsa andra om bloggen? I alla fall ska jag skriva ett kapitel som kommer ut idag :] BieberLove