Forever Del 16 - I think i love him- Är du seriös?!
- Jadå gumman, bara du lovar att sköta skolan ordentligt när du kommer hem. Mamma såg inte ut att skoja men jag kunde bara inte fatta de. Jag skulle följa med Justin till Atlanta! Det här var inget farväl, nej det var snarare en start på ett perfekt förhållande. utan att tänka mig för vände jag mig om och gav Justin en lång kyss. Eller den hade i alla fall tänkt att bli lång. Justin avslutade den snabbt och drog sig undan lite. Först undrae jag varför men sedan kom jag på mamma som satt rakt framför oss. Mina kinder hettade.
- Ehm...tack mamma och jag lovar att uppföra mig.
- Jaha, där ser man, men jag vill att du sover här ikväll om du nu ska vara borta så länge.
- Okej! sa jag fort och ville bara få slut på den här pinsamma stunden.
- Jag måste nog också gå nu, vi möts nere i foajen kl.6 då Alex.
- 6? upprepade jag missnöjt. Justin bara skrattade och gav mig en snabb godnatt-puss. Mamma hade satt på tv:n igen och var ändå fullt uppslukad av programmet hon såg på.....

Lamporna plingade till och slocknade. Ingen flygpersonal var innom synhåll, så jag reste mig upp och tassade försiktigt fram till Justin. Jag kunde inte avgöra om han sov, men blundade gjorde han i alla fall. Jag kröp upp i hans knä och vilade huvudet mot hans nacke. Ett par läppar kysste mig på halsen.
- Jag älskar dig Alexandra Simpson, viskade Justin och drog mig tätare intill sig. Fortsättning följer...

Jag vaknade av solen lyste mig i ansiktet. Jag kollade upp och såg att Justin sov, han var så söt! Jag satt ganska så obäkvämt så jag gick och satte mig på platts igen. Jag tittade på klockan halv 11. Jag kollade ut från fönstret. Det var mest grått och jag mådde illa. Jag gick iväg till den lilla toaletten.

När jag kom tillbaks hade Justin vaknat och satt och höll på med sin Iphone. När han såg mig lyste han upp och tryckte ner mobilen i jeans fickan.

- Godmorgon. Sa han och jag log.
- Godmorgon.

Jag satte mig i hans knä igen, det var så ensamt att sitta på en egen stol. Flygvärdinnan sa att det bara var ca en timme kvar. Jag var nervös. Jag skulle träffa Justins mamma. Herregud, tänk om hon inte gillar mig? Justin avbröt mina tankar.

- Va? Jag kollade förvirrat på honom.
- Ska vi äta? Upprepade han och log det där underbare leéndet.

En nervös flygvärdina kom småspringande med maten.
På vägen till New york var flygplans maten väldigt äcklig, men här smakade den fantastiskt! Efter att ha ätigt aldeles för mycket kom samma flygvärdina och plockade undan maten.
Kunde inte låta bli at fnittra till lite när hon hade skuttat iväg.

Det var många personer på flygplattsen och minst hälften var papparazis. En lång och ganska så tjock mörk man kom och kramade Justin.

- Det här är Kenny! Sa Justin och boxade honom lätt i Axeln.
- Alex. Sa jag och skakade hans svettiga hand.
Justin drog sina armar om min midja och Kenny hjälpte oss att trycka oss igenom folkmassan. Det regnade så vi var tvugna att små springa till den stora svarta bilen som stod och väntade. Jag och Justin satte oss i baksätet och Kenny började köra.
- Var är mamma? Frågade Justin.
- På hotellet förmodligen. Svarade Kenny

Justin tog min hand. På något konstigt sett blir jag alltid så himla nervös så fort han tar på mig. Men samtidigt vil jag absolut inte att han ska sluta. Jag hoppades inte att min hand skulle kännas svettig. Justin lutade sig fram och kysste mig. Han läppar var mjuka och jag drog honom mot mig. Hela han var bara så perfekt, hans hår, hans ögon, hans leénde, hans tunga... Kenny härklade sig och vi slutade slaffsa på varandra och jag rodnade.

- Vi är framme nu.
Justin verkade inte alls skämmas, han bara tog min hand igen och gick ut ur bilen.
Det stor en kort och väldigt söt kvinna och hoppade upp och ner vid porten.
- Justin! Sa hon och kramade honom hårt och kysste honom på pannan.
- Lägg av, haha. Sa Justin och kramades tillbaks.
Kvinnan bara skrattade och log.
- Alex, Mamma, Mamma, Alex. Sa Justin
- Hej! Sa jag och försökte le utan att se ut som en fjant.
- Hej, Pattie, Sa kvinnan och skakade min hand och log.
- Vad kul att äntligen få träffa dig! Sa Pattie.
- Dessamma. Sa jag och log.

Vi gick in och Pattie visade oss vart vi skulle sova.
Det var ett ganska så stort rum med två sängar i. Jag som hade hoppats på att få sova me Justin. Det fanns en TV på en hylla och under låg massvis med filmer. Sen fanns det också två stora fönster så man kunde se ut över stan.

- Jag ska låta er packa upp. Sa Pattie och gick iväg.

Jag öppnade en av dom stora garderoberna och öppnade min väska, Justin gjorde likadant.
Det kändes så himla konstigt, att liksom gå från att inte ens gilla honom till att bo med honom i samma hotell rum! Allt jag visste nu var att jag tror att jag älskade honom. Och jag hade aldrig älskat någon förut.

- Vad tänker du på? Undrade Justin och kollade på mig.
- Inget. Sa jag och log.
Han gick fram till mig och kysste mig. Jag besvarade kyssen och blev varmt i hela kroppen. Min tunga letade sig in mellan hans läppar och jag kände mig bara så himla lycklig. Han avslutade kyssen och vi kollade på varandra.

- Jag får aldrig nog av dina kyssar. Sa Justin mjukt och jag log.
- Jag kan aldrig få nog av dig heller.


Sprry för tråkigt kapitell :/ KOMENTERA!!! <3


Kommentarer
helena

skit bra tjejer!! forstätt <3 <3 jag längtar alltid t nästa del

2011-09-16 @ 22:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback