Forever Del 18 - PANCAKES!

Det slutade med att vi båda helt dyngsura stod i duschen och grovhånglade. Mina kläder var kalla och blöta men Justin värmde snabt upp dom med sina berörningar och underbara kyssar. Jag fick en sissta puss på hjäsan innan Justin backade undan och log mot mig.
- Haha du vann!
Han tog fram två handdukar och gav den ena till mig. När vi sedan var torra, gick vi in till sovrummet.
- Nej, kom hit honey! Sa Justin när jag höll på att lägga mig i min säng. Med ett leende på läpparna skuttade jag över till hans säng som kändes mycket mysigare än min. Justin slingrade ihop sina ben med mina och la armarna om mig.
- Godnatt finaste sa han och släkte sedan lampan.

 
 

Justins perspektiv:

Solen lyste mig i ögonen och jag öppnade långsamt ögonen. Tätt intill mig låg Alex. Hon var så söt när hon sov! Jag vände mig om och kollade på klockan, den var halv 11. Jag steg försiktigt upp och tassade iväg och satte på mig en tröja och ett par mjukis byxor. Sen gick jag ut till köket.

Vad skulle man laga? Undrar vad hon gillar ... När jag tänkte efter var det ganska sjukt att hon ens är här när vi bara känt varandra i ca 2 veckor. Med någon annan tjej skulle jag förmodligen inte göra så, men med Alex blev allt annorlunda, hela min värld vänts liksom upp och ner.

Efter att ha stått och grubblat en ganska så lång stund bestämde jag mig för att göra pankakor, enkelt men väldigt gott.

På bordet låg det en lapp där det stod:

Hej gubben, Ska träffa några kompisar på stan idag och komme nog inte hem förs klockan 5 eller något sånt, men då kan vi väll gå på resturang va? Bara vi tre? Vi hörs! Puss Mamma.

Alex Perspektiv:

Jag öppnade ögonen och såg mig förrvirat omkring. Justin låg inte brevid mig. Jag blev besviken, haha det är så galet hur besatt man kan bli av en kille? Jag satte mig upp i sängen och gnuggade mig i ögonen, klockan var kvart över 11 och jag gick upp till mig lilla garderob och började fundera på vad jag skulle ha på mig.

Efter att ha grubblat ett bra tag tog jag ett par svarta enkla tights och en skorta. Så fort jag öppnade dörren kände jag den goda doften, pannkakor.

Justin stod och diskade nä jag kom ner. På bordet stor pannkakorna och jag kunde inte vänta tills jag skulle slänga mig över dom.

- Jag visste inte att du kunde laga mat? Sa jag och log när han vände sig om.

- Det visste inte jag heller. Sa Justin och kysste mig mjukt.

- Godmorgon. Sa jag och smakade på hans läppar en gång till. Det kändes som om jag skulle kunna leva på bara hans kyssar...Herregud jag låter som typ Julia i Romeo och Julia, men han är ju min Romeo. Min.

Vi satte oss vid bordet och började äta.

- Vad ska vi hitta på idag? Sa jag

- Inte vet jag...Vad vill du göra?

Jag visste ju inte vad som fanns och göra här?

- Det spelar inte så stor roll. Sa jag tillslut.

Vi satt tysta en stund.

- Mamma kommer iallafall inte förs klockad 5 idag, men hon ville gå på resturang sen vill du det? Frågade Justin.

- Ja, såklart. Sa jag och log.

Vi bestämde oss för att bara ta det lunt och hyra en film.

- Vad vill du se för film? Frågade Justin när vi var i fimlbutiken.

Han såg ganska så rolig ut när han hade solglas ögon på sig fastän det skulle kunna börja snöa när som helst. Men det skulle väll jag också ha om pappz följde efter mig vart jag än gick, just nu stod dom och trängdes utanför fimlaffären. Jag gillade inte att bli fångade på bild utan att veta det. Efter att jag och Justin börjat tillexempel hålla varanda i handen i parker finns ju bilder överallt och oftast ser jag inte bra ut!

- Vet inte. Sa jag efter ett tag,

- Bara vi inte tar någon för läskig. la jag till och Justin flinade.

- haha aa okej. Sa Justin och jag puffade till honom men lyckades inte särkislt bra, han var mycket starkare än jag.

Till slut fick jag som jag ville och vi hyrde Dear Jhon. Hade hört att den var jätte sorglig. Justin drog sina armar runt min midja när vi pressade oss ur fimlaffaren. Några fans vlle ha autografer och Justin ställde upp, men så fort han var klar hoppade vi snabbt in i bilen. Man såg att han va irriterad men jag sa ingenting. Jag skulle aldrig orka med dom vart jag än gick, fast det gjorde nog inte Justin heller.

När vi var framme och steg ur bilen kom dom som myggor igen och frågade massor av frågor om vårt förrhållande, Justin svarade inte utan bara drog med mig in.

- Vad är det? Frågade jag och kramade honom när vi kom in.

- Ibland orkar men bara inte med dom. Jag nickade och drog in hand underbara luft från hans våta jacka. Jag kollade upp på honom och kysste honom.

- Om du poppar popcorn så sätter jag igång filmen.Sorry för tråkigt kappitel! Hade inte mer tid!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback