Forever del 5- Unexpected

- Kan vi inte hitta på något innan du åker, kanske äta middag någonstans? Frågade han och kollade in i mina ögon.
- J-ja visst. Sa jag.
Vi bytte nummer och kramades sen gick vi.

- Vad var det han sa när jag var och satte på mig jackan? Frågade Ellie när vi väntade på taxin hem.
- Han ville gå ut med mig. Sa jag och trodde knapt på vad jag själv sa.
- VA!? Utbrast Ellie
- Får jag följa med!? Frågade hon.
- Men vad tror du? Skrattade jag och kramade om henne.

Jag och han ska på dejt. Bara jag och han! OMG

 


Justins perspektiv

Jag var helt utmattad när vi åkte tillbaka till hotellet. De hade varit en lång men rolig dag. Det var alltid roligt att överaska fansen genom att komma in i biosalongerna.
- Vad hette hotellet nu igen? frågade Chauffören.

- Radisson Lexington, svarade jag trött. Det var en bit kvar, så jag tog upp mobilen och fick syn på ett meddelande från Selena.

* Hej darling! Har precis landat i Hawaii nu, sjukt taggad inför imorrn! Saknar dig <3 *

Jag skrev snabt ett mess tillbaka.

* Hey, du var saknad på premiären idag. Lycka till imorgon, Love u! *


Sedan gick jag in på twitter och skrev en snabb update om dagen. När jag betalat hoppade jag ur taxin och gick in i hotellet. Det var verkligen jättefint. Specielt eftersom jag hade en taksweet med jättebra utsikt. När jag kom in i rummet satt Chaz och kollade på Family Guy. Han hade inte mått något vidare idag så hade inte kunnat gå på premiären. Chaz gjorde plats för mig i soffan men jag valde att sätta mig i fotöljen istället. När jag såg hans spleade sårade min sa jag.


- Jag vill inte bli smittad.- Jag mår faktiskt mycket bättre nu, är bara lite trött. Kom hit Honey! sa han och klappade på platsen brevid sig. Jag kunde inte låta bli att skratta.

- Du slog just rekord i bögigaste meningen, sa jag och tog skålen med popcorn från hans knä.

- Bögig, jag? Chaz började göra massor av poser i soffan och jag skrattade så mycket så att jag knapt kunde andas. Det var det jag älskade med Chaz. Man hade alltid roligt.
- Vänta sitt kvar så där! Sa jag och fiskade snabt upp mobilen och tog ett kort.
- Haha, får jag se? frågade han. Jag satte mig brevid honom och visade bilden.

Sedan klickade jag in mig på twitter.

- Nej vad gör du!? skrek Chaz upprört.

- Uppdaterar bara fansen om vår trevliga pose stund. Jag log undeskfult mot honom och tweetade bilden. Genast fick jag massor med kommentarer. Dom flesta tyckte Chaz var jättesöt, och när Chaz såg kommentarerna fick han sitt självförtroende tillbaks igen. Efter ytterligare några avsnitt med Family Guy gick vi och la oss. Chaz mådde inte riktigt helt 100, och jag var väldigt trött efter den hettsiga dagen.

Alexs perspektiv

Jag vaknade som vanligt sist av alla. När jag trevade efter mobilen stötte jag till en sträv papperslapp. Ett meddelande från mamma. Jag suckade. Kunde hon aldrig lära sig använda modern teknik? Med trötta ögon började jag läsa innehållet.

Hej gumman! Det blev rätt sent igår så tänkte låta dig få sova ut. Jag och Ellie har gått en sväng och kommer tillbaks någon gång vid lunchtid. Det ligger 300 kr på nattygsbordet som du kan använda om du behöver något. Äslkar dig / Mamma


Det kändes skönt att ha förmiddagen ensam, även fats jag inte hade en aning om vad jag skulle hitta på. Sminket från igår var fortfarande kvar och jag kände mig väldigt ofräsh. En dusch kändes behövlig så jag tassade in till badrummet och skruvade på vattnet på högsta värmen. Jag märkte att mitt schampo låg kvar i resväskan så jag fick använda hotellets produkter. Jag tog fram en mini flaska som var märkt med en stor blå logga där det stog Raddison med feta bokstäver. När jag fönat håret och satt på mig ett tunt lager smink gick jag till resväskan för att välja outfit. Idag fick det bli en skön basoutfit. Ett par svarta tights, en grå tröja och en tubkjol över. Jag var ganska hungrig så jag bestämde mig för att äta en sen frukost.

När jag låst om mig och precis skulle vända mig om och gå, krockar jag in i en kille. Sorgligt nog hade killen bärt på en bricka full med frukost och allt landade nu på mig.
- Oh shit, sorry! hasplade han ur sig och hjälpte mig upp igen.
- Nej det är lugnt, sa jag jag mest för att vara artig, medveten om att jag hade ägg och bacon över hela mig.

- Det är ju för fan inte lugnt jag kletade just äggröra över hela dig, du borde vara helt pissed off alltså, fortsatte han. Jag började skratta.
- Haha, men det är okej, får bara ta och byta kläder. Jag log mot honom.
- Det är synd för det där passar dig verkligen, sa han och gjorde en skäst mot mina nersölade kläder.
- Jag heter Chaz föresten. Han sträckte fram handen och jag skakade den.

- Alex, ehm kul att se dig om man bortser från krockningen då. Jag granskade Chaz. Han var lite längre än mig med brunt halvlångt lite ruffsigt hår. Det var något med honom som var bekant men jag kunde inte komma på vad.
- Så...sa Chaz. -Jag måste nog gå och hämta ny frukost nu, min roomie är hungrig och undrar nog vart jag är, sa han och blinkade åt mig.
- Haha kan inte din "Roomie" gå och hämta frukost själv? sa jag lite skämtsamt.
- Ehm, nej det blir så komplicerat. Ham lät undvikande så jag släpte ämnet.

Eftersom Chaz ändå skulle ner och hämta ny frukost höll vi sällskap ner till buffén. Han var riktigt snäll, och charmig. Man log liksom när han sa någonting. Vi satte oss vid ett lite avskilt bord. När Chaz var borta och hämtade juice till oss båda började hans mobil som han glömt på bordet vibbrera. Jag sneglade på displayen och såg att det stog Justin B. Jag kom genast att  tänka på Justin Bieber, men inte kunde det väll vara han? Eller? Chaz hade sagt att det skulle bli komplicerat om hans kompis följde med ner och tog frukost. Och det skulle det definitvt bli om Justin Bieber kom ner. Jag visste att det var väldigt dumt av mig men jag tog upp Iphonen och tryckte på svara.

- Jag vill inte låta som värsta diktatorn nu, men var är min mat? Haha, eller har du glömt bort mig?....Chaz hallå? Sa han när jag inte svarade. Jag kunde inte tro vad jag hörde. För jag var 100% säker på att det var Justins röst. Var han här på hotellet?
- Ehm...nej det är inte Chaz, sa jag efter en lång stund.

- Nähä. Vem är det då? frågade han.
- Alex, sa jag snabt och lände mig som en idiot. Varför skulle han komma ihåg mitt namn?
- Vänta, Är du OLLG tjejen? sa han.

Jag kände en värme sprida sig i kroppen när jag insåg att han kom ihåg mig. Jag han inte svara för nu kom Chaz och tog mobilen från mig. Mina kinder hettade ich jag kände mig dum som svarat utan lov. Samtidigt hade jag fått reda på att jag bodde på samm hotell som Justin. När Chaz pratat färdigt såg han förvirrad ut.
- Han vill typ att du ska komma upp, är det något jag har missat?

Jag sa att vi hadet setts lite igår och så. Chaz nickade och öppnade dörren till deras sweet ( Som låg precis brevis min! ) Det första jag fick syn på var en urläcker Justin som satt på sängkanten med bar överkropp. Jag blev väldigt distraherad av just detta faktim och min blick blev som fastklistrad på hans muskulösa mage. Jag hörde plötsligt Justins hesa skratt.

- Haha, vad har Chaz nu ställt till med? Först fattade jag inte vad han menat, men en såg jag att jag fortfarane hade på mig kläderna med mat på....!

 


Pinsamt! KOMMENTERA / Nike

 


Kommentarer
Ella

Fortsätt! <3

2011-08-25 @ 20:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback