A bieber story-kapitel 64

- Jag älskar dig så otroligt mycket, och vi kommer alltid att höra ihop.
Clair tittar in i mina ögon som om hon försår exakt vad jag säger. Jag kramar henne hårt och ger henne till Justin.
Han säger inget utan bara pussar henen på pannan. Tanten tar Clair och försvinner sedan med henne.
- Vi komemr klara det här. Jag tittar in i Justins tårögda ögon och nickar stumt.
Vi skulle klara det här. För vi har varnadra....Den natten grät jag mycket. Det ända som fick mig att somna var tanken på Justin som låg tryckt mot mig i min säng.

EN MÅNAD SENARE
Sommarlovet hade äntligen börjat! Det bästa av allt var att Justin inte hade några turneer nu, så vi kunde spendera mycket tid tillsammans. Vårt förhålande hade blivit ännu starkare efter jag fött Clair, och varje sekund utan honom var en ren plåga. Jag saknade Clair otroligt mycket, men visste att hon hade det bra hos Erik och Monica.

- Kan vi inte ha en fest eller något ikväll? undrade jag när vi satt hemma hos mig och åt frukost.
Mamma var på någon sorts semester med jobbet och skulle komma hem om två dagar. Så vi hade hela huset för oss själva.
- Visst, bra ide! Kan fixa DJ, dricka och sånt, sa Justin.
Vi bestämde oss för att bjuda hela skolan, och Justin skulle bjuda några av sina kompisar också. Jag var lite orolig att alla inte skulle få plats, men Justin sa att vi kunde vara i trädgården också.

Jag ringde Olive och vi åkteut på stan för att hitta något att ha på oss.
När vi gått och letat i ca en timme såg jag den perfekta klänningen.
Den var kort, svart med massor av paljetter. Den perfekta festklänningen helt enkelt.
Olive hittade en chock rosa klänning som var som gjord för henne. Efter den lyckade shopping turen åkte vi hem till Olive för att fixa oss. Jag fick låna ett par 13 centimeters klack, och var lite orolig att jag skulle snubbla när jag dansade. Jag plattade håret och tupperade lite högst upp. Sedan la jag på ett tjockt lager mascara och lite rouge.

Det var 30 min kvar tills festen skulle börja, så jag och Olive kände för att ha en liten förfest.
Vi tog varsin öl och började ta massa med flumbilder. Det var så himla skönt att bara kunna vara tonåring igen!
Blonde-crazy-fun-girls-heart-sunglasses-favim.com-86605_large


När klockan började närma sig, gick vi skrattandes hem till mig. När vi kom dit var festen redan i full gång.
Huset var fullsmockat med folk. Vissa var från dom högre klasserna och några kände jag inte ens igen.
Vi började dansa på en gång. Och körde crazy style med håret. Jag var så himla partysugen! Hade ju inte varit på någon fest sen jag blev gravid och det var så kul at få släppa loss. När jag svänger på uvudet får jag se en skymt av Justin. Han står i ett avskilt hörn och pratar med en snygg blondin. Han pratar bara. intalade jag mig själv. Men jag blev ändå illa till mods.
- Jag ska bara gå och kolal en sak! säger jag till Olive. Hon nickar och dansar sedan vidare till ett gäng killar som står och drägglar över henne. 
 
Jag smyger bakom Justin och hoppar plötsligt upp på hans rygg. Jag var verkligen helt galen ikväll. Justin hoppar till och skrattar inte förn han märker att det är jag. Han sliter loss mig och kysser mig en lång stund. Jag ser att blondinen surt trampar iväg och jag ler för mig själv.
- Surprize! säger jag när han släpt mina läppar.
- Wow fan vad sexig du är! säger Justin och ler. Det låter inte riktigt som något han brukar säga men han kanske inte var helt nykter heller.
- Du med! fnissar jag och drar med honom ut på dansgolvet. Det blir världens drag när Justin kommer ut och alla blir helt vilda.
Det blir ett dans battle mellan Justin och en kille som just gått ut 2:an. Justin var helt klart överlägsen. Hade glömt bort att han var så duktigt på att dansa. Jag får ett dans ryck och hoppar in i ringen och rör mig i takt till musiken. Alla jublar och den andra killen går ut.
Justin ler mot mig och jag ler tillbaks. Men jag tänker inte låta honom vinna. Jag går sexigt ner på golvet och skakar lite. Killarna jublar. Jag går upp till Justin och visar att det är hans tur. Han gör massor av break moves och avslutar med en volt i kuften. Nu är det alla tjejer som jublar. Jag förstår att det komemr bli oavgjort så jag hop´par upp i hans famn och pussar honom på munnen.
Ringen skingras och alla börjar dansa igen.


Musiken blir allt högjudare liksom skratten. Jag står och spanar efter Justin som försvann för ett tag sedan. Vart kunde han vara?
Jag tar en klunk av min whiskey och vinglar iväg för att leta efter honom. Plötsligt får jag syn på honom. HAn kommer in genom ytterdörren med ett gäng äldre killar. Jag känner igen en av dom. Det var han som klämt mig på brösten och som Justin slagit när vi hade legat på gräset. Vad gjorde Justin med dom? Jag blir lite orolig och springer fram till honom för att kolla att allt är okej.

Justin kollar på mig. Eller gör han det? Hans blick är konstig som om han inte riktigt ser.
- Justin var har du varit? frågar jag.
- Va? svarar han sluddrigt och vinglar till. Jag hinner precis ta imot honom innan han föll ner.
- Vad fan har ni gjort! skriker jag åt killarna som bara står och skrattar åt Justin.
- Men kom igen vi gav ju honom bara lite! Det är ju inte vårt fel att han är så mesig och inte verkar klara av det. Dom skrockar i kör.
Jag förstår plötsligt vad dom har gjort. Dom har drogat honom. Jag går fram och ger ena killen en rak höger. Sedan vänder jag mig om mot Justin som verkar helt borta. Shit det här var inte bra!

KOMMENTERA!/Nike

Kommentarer
Ella

Fortsätt!

2011-07-07 @ 16:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback