Forever del 24- Bieber Fever

- En lugn dag idag? Frågade han när vi klädde på oss.
Jag gjorde tummen upp och försökte ignorera huvudvärken.
Justin log och vi gick till köket. Pattie stod och lagade brunch.

- Hej sömntutor, hur länge var ni ute igår da? Sa Pattie och log vänligt mot mig.
Jag gav en " inte vet jag " blick till Justin och han svarade : - Halv 4 ungefär.
Pattie flämtade till.
- Inte undra på att ni ser så trötta ut!
Hon skrattade lite och mumlade " ungdomar " för sig själv. Vi satte oss ner vid bordet och högg in på den goda brunchen.


Asså min Cp data kam tydligen inte läsa bilder just nu, men ska fixa de så snar tdet går!


Pattie var verkligen jättebra på att laga mat! Jag tänkte berömma henne men min hals kändes alldeles torr och rosslig. Jag hostade lite för att bli av med slemmet  och Justin kollade oroligt på mig.
- Hur är det älskling?
-Hmm..Jag vet inte har jätte ont i huvudet, skulle nog inte druckigt så mycket igår, roslade jag fram och la teatreliskt händerna för pannan. Justin reste sig upp och gick fram till mig. Det var inte föräns han la en iskall hand på pannan som jag märkte att den kokade av värme.
- Shit, du har ju feber! utbrast Justin och masserade den bulltande punkten på mitt huvud.
Pattie kände också för att vara säker på att Justin hade rätt.
- Feber är det allt, du ska nog vila ett tag gumman. Jag nickade trött.
-Och dricka mycket vatten, la hon till. Justin började duka av bordet men Pattie hejdade honom.
- Jag tar det, följ med Alexandra till soffan istället. Jag gav henne en tacksam blick och reste mig sedan långsamt för att gå dom oändligt långa meterna till vardagsrummet.

Justin hjälpte mig ner på soffan och satte sig vid min fotända.
- Jag går och hämtar en alvedon och lita vatten. Han kysste mig ömt på kinden och jag konstaterade att även hans vama mjuka läppar kändes kalla. Mina ögonlock blev allt tyngre och jag lät dom falla så mörkret kunde ta över. Jag vaknade av att jag frös. Hela min hud knottrade sig och jag kunde inte låta bli att rysa. Men mitt huvud kändes fortfarande varmt. Jag hade alltid tyckt att feber var en skum sjukdom, man var liksom båda varm och kall på samma gång? Jag såg en hand grabba tag i filten som låg över soffstödet och försiktigt lägga den över mig. Jag hade faktsikt inte lagt märke till att jag vilade huvudet mot Justins bröstkorg. Han hade inte märkt att jag vaknat än och jag kände att han höll på att pilla på en hårslinga från mitt hår. Filten värmde snart upp mig igen och även fast jag inte mådde vidare bra njöt jag av den mysiga stunden att bara känna hans kropp mot min. jag vände på huvudet för att kunna se på hans änglalika ansikte och smaka på hans underbara läppar. Men jag hejdade mig och kom på att jag kunde smitta honom, och det ville jag ju inte. När Justin kollade in i mina ögon och såg att jag var vaken log han. Jag la mig på mage över honom och linade armarna runt honom så vi låg så tätt intill varandra som möjligt.

- Hur är det? Han la tillbaka hårslingan bakom mitt öra och smekte mig på kinden.
- Bättre. Huvudverken har lossnat men jag tror febern fortfarande sitter kvar.
- Vill du ha något? Jag tänkte efter ett kort tag och kom sedan på exakt vad jag ville ha.
- En kyss. Jag trodde Justin inte skulle vilja kyssa mig för att chansen att han själv skulle få det konstiga viruset jag hade fått i mig skulle öka. Men han drog försiktigt sitt ansikte mot mitt och våra läppar möttes. Under loppet av dom sekunderna som våra läppar utforskade varandra kände jag mig helt frisk igen. Det kunde ju bero på att jag helt förlorade tankeförmågan men jag kände mig faktsikt lite piggare när Justin släppte mina läppar igen och drog oss upp i sittande ställning. 
- Vet du vad jag tror nog att jag kan ha åkt på en rejäl dos av Bieber Fever, sa jag. Justin log.
- Nämen herregud, då är det bäst att Dr.Bieber kommer och botar dig innan den sprider sig.
- Haha, det är nog lite försent.

Justins Perspektiv

Jag var glad att Alex mådde bättre. Men hon verkade fortfarande skör så jag föreslog att vi skulle göra något lugnt som att titta på tv. Alex gossade in sig i min famn och jag la filten över oss igen. Ett avsnitt av Amercian Idol dök upp på skärmen och det verkade var ett program vi båda uppskattade.
- Justin jag kommer inte ihåg mycket av vad som hände igår...eh vad gjorde jag? Sa Alex i en av reklam pauserna. Jag skrattade lite.
- Det var inte så farligt men du pussade Sean Kingston, haha! Hon slog händerna för ansiktet.
- Nej, gjorde jag! Fan vad pinsamt.Skulle inte druckigt så mycket, nästa gång får du ge mig en burk Cola istället.
- Det snöade igår också, kommer du ihåg det? Alex skakade på huvudet.
- Ush, snö! Det räcker med det i Sverige.
- Du verkade tycka det var väldigt kul då i alla fall, sa jag mest för att retas.

När vi kollat ett tag till kände jag att min mage började kurra.
- Haha, du visst alltid hungrig, skrattade Alex.
- Kanske det, men det var ett tag sen vi åt. Jag låste upp mobilen för att se hur mycket klockan var, men några siffror uppe i höret fångade min uppmärksamhet. Det var den 27:de oktober. Alex åkte den 28:de. Det här var våran sista dag. Jag svalde klumpen som bildats i halsen och torkade bort en tår somvar på väg ut ur ögonvrån. Fortsättning Följer....


Ett efterlängtat kapitel antar jag, hoppas ni tyckte om det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback