Forever del 20- We're just meant 2 be

- Hej Alex! Sa hon och kramade mig.
- Hej. Sa jag och log.
- Justin kommer nog när som helst nu, han sa att han var i närheten. Sa Pattie.
- Vad söt du är! La hon till och granskade mig.Vi pratade om lite allt möjligt och jag fick än en gång säga att det inte var så kallt i Sverige som alla trodde. Haha många trodde visst att det gick isbjörnar på gatorna också! Efter att ha väntat i ca tio minuter kom Justin körandes i sin bil. Jag blev varm i hela kroppen.När han såg mig log han sitt underbara leénde och kramade mig hårt. Vi började gå in på resturangen.
- Vad sexig du är. Viskade Justin och smiskade mig lätt på rumpan.
- Haha lägg av! Sa jag och tog bort hans hand och kysste honom lätt.Vi satte oss vid ett bord och började beställa.Justins läppar fann mina ännu en gång och jag rös av närheten av honom. Vi låg tätt ihop krupna i en av sängarna på hotellet.
- Jag önskar att den här veckan kunde vara för evigt. Det var inte meningen att låta ledsen men man kunde inte förneka den sorgsna tonen i mina ord. Justin suckade.
- Du förstår inte hur mycket jag önskar det också. Men jag vet att vi kommer fixa det på något sätt. Justin hårdnade sitt grepp om mig och jag kände hans andetag mot mitt hår.
- Hur vet du det? Justin ditt och Selenas förhållande funkade inte och ni var ändå i samma land. Sverige ligger inte ens i samma kontinent! Jag kände hur tårarna brände under ögonlocken men jag var fast besluten om att inte börja gråta som en liten barnunge.
- Det var för att Selena inte var den rätta, och det vet jag att du är. När man älskar någon är distansen inget problem, tro mig. Jag var fortfarande inte övertygad om att det kommer funka men jag beslöt mig att låsa in dom tankarna och ta itu med dom senare.

När jag kände att ljuset försökte tränga sig igenom mina ögon trevade jag i sängen efter Justin. Men sängen var tom. Trött öpnade jag ögonen och fick se en liten ihopvikt papperslapp på hans kudde.

Sorry babe men jag var tvungen att sticka på ännu ett möte. Blir klar ungefär vid tre och då kommer en limo och hämtar upp dig utanför hotellet. Du får inte veta vad det är för något, men lovar att du kommer älska det! I köket finns en till liten surprize. Älskar dig / your Bieber.

Medans jag tassade in till köket tänkte jag på hur otroligt gullig Justin kunde vara. Haha, undra vad det var han planerade inför i kväll? Säkert något helt crazy, vilket jag gillade. När jag kom in i köket slog den underbara doften mot mitt ansikte. När jag såg var det var fick jag en klump i magen. Små hjärtformade pankakor  och massor av jordgubbar, prydde en talrik. Brevid detta låg också ett litet lila paket. Jag log innombords. Fan vad underbar han var! Med ivriga fingrar slet jag upp paketet och när jag såg vad det var blev jag ännu ivrigare. En iphone! Äntligen slut på min gamla Nokia! När jag låste upp den var det första som kom upp en bild på mig och Justin som vi tagit förra kvällen. Mitt hjärta tog ett extra glädjeskutt och jag ville inget häldre än att åka direkt till studion och slänga mig om honom. Justin hade också laddat ner alla bra program man kunde ha. Och det första jag gjorde var att ta kort på min underbara frukost. Tanken på frukost fick min mage att kurra, och jag bestämde mig för att undersöka min nya mobil senare.

Justins pankakor smakade fantastiskt och jag åt snabt upp allt. Mätt och belåten tog jag upp iphonen och klickade in mig på twitter. Jag hade skapat ett konto för länge sedan, men inte haft någon större användning av det. Min ikon var hemsk så jag bytte snabt ut den mot bilden på mig och Justin. Sedan tweet-picade jag frukost bilden och skrev...Think I have the cutiest BF in the world. Love you <3  Jag tittade ut genom panorama fönstret och såg att  morgonljuset börjat skifta till dagsljus. Jag visste faktiskt inte vad klockan var. När jag fått reda på att den var 12 gick jag in till sovrummet för att välja outfit. Det första jag fick syn på var mina rosa joggingbyxor jag köpt för några veckor sedan. Jag hade faktiskt inte tränat på ett tag och en joggingtur lät inte så dumt. Jag letade fram ett svart linne och satte upp mitt långa hår i en slarvig toffs. Jag struntade i sminket och tog fram min mp3 och passande hörlurar.

Det var ganksa kyligt ute, och jag undrade om jag skulle tagit en kofta över linnet. Men jag kom på att jag snabt skulle bli varm när jag joggat ett tag. pullsen dunkade i takt till musiken och även fast jag inte tränat på länge kunde jag hålla samma tempo som jag brukade. Det kändes skönt att komma ut och jag drog in den friska luften i mina lungor. Jag hade ganska lång tid på mig så jag bestämde mig för att fortsätta till Justins hus. När jag börjat närma mig får jag syn på tre killar som står utanför dörren. Säkert hans vänner eller något, tänkte jag och fortsatte nyfiket framåt. 

 - Ehm..hej! Justin är inte hemma om det är honom i vill nå.
- Ey tjejen, känner du honom eller?! en av killarna vände sig mot mig och jag fick ett obehagligt intryck av honom.
- Ja det gör jag, vill ni honom något eller?
Alla skrattade i kör.
- Det är mycket vi vill den där Biever, vet du vart han är? Jag insåg att det inte alls var hans vänner och att något trevligt dom ville Justin. Jag märkte plötsligt att den ena av dom höll i en spray burk och jag kastade en snabb blick mot huset, och flämtade till. Ordet PUSSY täckte en stor del av framsidan med stora tjocka bokstäver. Hettan spred sig i kroppen och en ilska bubblade upp. Utan att igentligen tänka på vad jag gjorde gick jag fram till killen med flaskan och gav honom en rak höger.
- Ni ska ge fan i Justin! skrek jag och gav honom en spark på smalbenet. Jag var också på väg att avfyra en till smäll men någon grep tag i mina armar bakifrån.

Jag visste att det var något väldigt dumt jag gett mig in på och borde bara sprungit där ifrån. Men ursinnet kokade innom mig och mitt temprament ställde till det ordentligt. Medans en höll fast mig gav den andra mig ett hårt slag över näsan. Den började bulta och jag kände hur en varm och klibbig vätska började forsa ner.
- Släpp mig jävla idiot! vrålade jag och fick in en spark exakt mellan bena på han som höll fast mig. Han tappade kontrollen och jag lykades slita mig loss.
- Dra åt helvete! var det sissta jag roppade innan jag russade där ifrån med gråten i halsen.

Skulle jag berätta för Justin? Det var den största frågan som vimmlade omkring i mitt huvud just nu. Jag visste inte vad som var bäst. Men jag visste att han skulle bli ledsen om han fick reda på det. Jag slängde av mig skorna och gick in till badrummet. Jag hade inte väntat mig något vackert precis men fick ändå en chock när jag såg min spegelbild. Största delen av ansiktet pryddes av torkat blod och jag kunde vänta mig ett stort blåmärke runt näsan. Jag hoppades ändå att jag kunde dölja det mesta för Justin. Jag sköljde ansiktet med tvål och vatten ett antal gånger och fick tillslut bort allt. Sedan kollade jag om Justin hade messat mig något på mobilen. Nope, inget nytt men jag hade fått massor av nya mentions på twitter. Jag klickade in mig för att se vad det var för något.

"Omg is that Justins new gf? She's not even cute.."

"R U Justins new girl friend?"

" That bitch gonna die!"

" How can Justin choose her instead of Selena?"

" She's just a little whore!"

Det fanns cirka ett par hundratals liknande men jag orkade inte läsa dom. Nu kunde tårarna inte hålla sig undan längre. Jag bröt ihop och lät sorgen överväldiga mig.

Justins Perspektiv

- Hey mannen hur är det? Usher gav mig en lekfull dunk i ryggen.
Mötet var nu avklarat och vi hade diskuterar mitt kommande jul album. Jag var verkligen förväntansfull men kunde inte vara fullt så engagerad som jag brukade vara. För mina tankar var någon helt annanstans. Jag log för mig själv och hoppades att Alex blivit glad för min lilla överaskning i morse. Men hon hade inte ringt än?
- Haha, den där blicken kan jag vad heter hon? Jag hade helt glömt bort Ushers fråga.
- Ehh, va?
- Justin kom igen nu! Jag ser hur svårt du har att koncentrera dig och hur lätt du försvinner in i dina tankar, vad heter bruden?
- Haha du har rätt bro...Alex, hon heter Alex.
- Så då är det alltså över med Selena?
- Ja, vi hade bara växt ifrån varandra...Men jag känner på mig att det jag har med Alex är specielt..
Usher önskade mig lycka till med min nya förälskelse sen var jag tvungen att ge mig av för att inte komma försent. Jag hade en till överaskning på gång. Chaufören stannade utanför inspelningsstudion och jag gick ut i den kyliga luften. Alex hade faktsikt lovat att sjunga för mig någon gång och jag tänkte att vi kunde spela in en låt tillsammans bara på skoj. Jag hoppades bara att hon skulle gilla det. Jag han vänta i cirka tio minuter innan jag såg den stora bilen som svängde in på gatan. Jag kände lyckan bubbla upp i mig och kunde inte vänta tills jag skulle få kyssa hennes fantastiska läppar igen.

Bil dörren öppnades och hon kom utspringandes rakt i min famn. Jag tog tag i hennes ansikte och pressade mina läppar mot hennes.
- Hej! sa jag sedan och avfyrade ett leende. Alex log tillbaks men leendet nådde inte ända in i hennes ögon. När jag studerade henne lite närmare såg jag att hon hade rödflammiga ringar runt ögonen och ett stort blålila märke över näsan.
- Vad har hänt?! frågade jag chockat.


Lite försenat men hoppas ni tycker om det!


Kommentarer
Ggffuvfg

Jättebra fortsät skriv, snälla. Har typ blivit beroende. Haha

2011-09-28 @ 21:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback